• De nieuwe JYSK in Arkel.
• De nieuwe JYSK in Arkel.

Mega opening van JYSK in Arkel

arkel • een gloednieuwe JYSK-winkel heeft op woensdag 4 juli de deuren geopend in Arkel. Dit is één van de eerste JYSK winkels in Nederland volgens het nieuwe concept.

Ook de inwoners van Arkel en omgeving hebben nu hun eigen JYSK-winkel. Het is de 92e winkel van de Scandinavische winkelketen in Nederland is. "We hebben echt naar deze dag uitgekeken en zijn enorm blij dat we onze deuren hier in Arkel kunnen openen. We kunnen niet wachten om al onze klanten inspiratie, geweldige aanbiedingen en fantastische service te geven", zegt JYSK's District Manager John Merkens, die verantwoordelijk is voor de winkel.

Vernieuwd design

Het design en de uitstraling van het JYSK-winkelconcept zijn vernieuwd binnen een groot nieuw project met de naam 'Future Store Concept'.

"Dit project draait om het updaten van het winkelconcept en de uitstraling naar 2018. Het huidige winkelconcept stamt oorspronkelijk uit 2001 en is door de jaren heen uitgebreid. Dus telkens wanneer er nieuwe producten kwamen, moesten we nieuwe oplossingen vinden, waardoor het concept uiteindelijk vol snelle oplossingen zit die niet vanaf het begin als geheel doordacht zijn", aldus Michael Lauritzen, Retail Designer bij JYSK, die een van de kartrekkers binnen het project was.

De eerste winkel die is ontworpen volgens het nieuwe winkelconcept is op 15 september 2017 geopend in de Deense stad Holbæk. "In het nieuwe concept is er meer ruimte in bijvoorbeeld het gedeelte voor meubelen, wat de mogelijkheden voor interieurdecoratie en het inspireren van de klanten vergroot. Hopelijk creëert dat een huiselijke sfeer in plaats van een magazijngevoel, zowel voor de meubelen als voor de woondecoratie", aldus Michael.

Over JYSK

JYSK is een internationale winkelketen met Scandinavische roots die alles voor de woning verkoopt. De eerste winkel ging in 1979 open in Denemarken en op dit moment heeft JYSK meer dan 2.500 winkels en 21.000 medewerkers in 50 landen.