Lingewaalloop in Herwijnen luidt zomer in

herwijnen • De Lingewaalloop in Herwijnen is zaterdag 23 juni de laatste wedstrijd voor de zomervakantie in het Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit 2018. Het fraaie parcours over de dijk langs de Waal leidt de lopers net als in vorige jaren naar de imposante finishstraat aan de Vervoornlaan in het Gelderse dorp Herwijnen.

De zeventiende editie van de Lingewaalloop is de zesde van negen lopen in het Grote Rivieren Loopcircuit. De hoofdafstand voor de wedstrijdlopers is de 10 kilometer. Deze begint op 23 juni om 13.00 uur. De prestatieloop over 5 kilometer gaat om 12.00 uur van start en vanaf 11.00 uur zijn er meerdere jeugdlopen.

De kantine van voetbalvereniging Herovina aan de Zworrelstraat 75 is de plek waar lopers zich 23 juni kunnen inschrijven. Daar is ook kleed- en douchegelegenheid voor de lopers. Voor de start wordt de warming-up begeleid en na afloop is er voor alle deelnemers een attentie. Alle informatie over de Lingewaalloop en over het Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit is te vinden op: www.avtyphoon.nl/loopcircuit.