Turnwinst Jorine en Esther

meerkerk • De onderlinge wedstrijden van de selectiegroepen van Gymvereniging Meerkerk (GVM) zijn gewonnen door Jorine Haag en Esther Versluis.

Selectie senioren: 1. Jorine Haag, 2. Bdur Ali, 3. Vivian Kooijmans.
Selectie jeugd B: 1. Esther Versluis, 2. Naomi de Vries, 3. Isis Versluis.


Gedeelde eerste plek Simply Green

made • Simply Green moest de overwinning in Made zaterdagavond delen met Van Stappust. Beide tractorpullers kwamen in de 4,5 ton Supersport Topklasse in de finale tot een afstand van 108.36 meter. Chauffeur op het groene gevaarte was Laurens den Boer. In het algemeen klassement heeft Simply Green de leiding weer overgenomen van Erik Peeters.

Uitslag: 1. Simply Green en Van Stappust, 108.36 meter; 3. Erik Peeters, 107.56 meter.
Tussenstand na zes van de dertien wedstrijden: 1. Simply Green, 104.5 punten; 2. Erik Peeters, 102 punten; 3. Red Impact, 84 punten.


Volleybaltoernooi op Wesselsveld

ameide • Dit jaar geen AVVA-beachvolleybaltoernooi, maar een grastoernooi op het Burg. Wesselsveld. Hiervoor is gekozen in het kader van Ameide Lichtstad 2018. Het toernooi wordt gehouden op zaterdag 30 juni, aanvang 09:00 uur. Aanmelden kan tot en met 23 juni via e-mail: avvabeach@gmail.com. Teams bestaan uit vier spelers, waarvan minimaal één dame. In de hoogste klasse wordt drie tegen drie gespeeld met alleen mannen. Minimumleeftijd voor deelname is vijftien jaar.


Touwtrektoernooi in Streefkerk

streefkerk • De zaterdagavondcompetitie touwtrekken wordt op 23 juni afgesloten in Streefkerk. Op het terrein van TTV Streefkerk bij de ijsbaan komen vanaf 15:00 de recreanten in actie en vanaf 19:30 uur de getrainde touwtrekkers.


Roos Blokhuis pakt titel op 3000 meter

emmeloord/hoornaar • Roos Blokhuis is vrijdagavond in Emmeloord Nederlands kampioen op de 3000 meter geworden bij de meisjes junioren B. De talentvolle Hoornaarse atlete (17) sprintte na een tactische race in een snelle laatste ronde naar de overwinning. Van 5 tot en met 8 juli zal Roos Blokhuis deelnemen aan het EK-atletiek voor junioren in het Hongaarse Gyor.


Open jeugdtraining bij VVAC

ottoland • VVAC houdt zaterdag 23 juni om 09:00 uur een open jeugdtraining voor meisjes en jongens van vijf tot en met tien jaar. Voetbalschoenen zijn handig, maar niet noodzakelijk. Kinderen hoeven zich voor deelname niet van tevoren aan te melden.


Leon Elands Lid van Verdienste

woudrichem • De nieuwe ASV Arkel-trainer Leon Elands is vrijdagavond bij zijn afscheid van vv Woudrichem benoemd tot Lid van Verdienste.