Driedaags feest bij De Zwerver

kinderdijk • Ter gelegenheid van het 85-jarig bestaan pakt vv De Zwerver uit met een driedaags feest. Op het hoofdveld zal een grote tent worden geplaatst waarin de festiviteiten plaatsvinden. Donderdag 21 juni is er een spelavond, vrijdag 22 juni een tentenkamp en (anti)slaapfeest voor de jeugd en zaterdag 23 juni een mixtoernooi, reünie, erewedstrijd en feestavond.


SteDoCo strikt Beau van Toorn

hoornaar • SteDoCo heeft met Beau van Toorn een talentvolle aanvallende versterking vastgelegd voor volgend seizoen. De 18-jarige spits komt over van DHC en speelde eerder ook voor 's-Gravenzande en Monster.


Kwist en Kersbergen winnen Lenteloop

papendrecht • Patrick Kwist en Annemarie Kersbergen hebben zaterdag de 36ste editie gewonnen van de Nationale Lenteloop in Papendrecht, de vijfde wedstrijd in het Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit 2018. Voor de ervaren Rotterdammer Kwist was het zijn eerste overwinning in een wedstrijd uit het Grote Rivieren Loopcircuit. De Nationale Lenteloop stond al wel op de erelijst, maar toen maakte deze nog geen onderdeel uit van de serie wedstrijden in de Alblasserwaard, Vijfheerenlanden en Drechtsteden. 'En hij was nog 15 kilometer lang toen ik hem won. Ik ben blij dat het nog eens is gelukt, want de Nationale Lenteloop is een klassieker.' Annemarie Kersbergen won voor het eerst in Papendrecht, maar het was al haar derde victorie in het Toyota Schouten Rivieren Loopcircuit 2018. Ze startte in de Dordtse Biesbosch halve marathon, in de Krakelingenloop in Heukelum en zaterdag dus in de Nationale Lenteloop en het was ook drie keer prijs. De volgende wedstrijd in het circuit is de Lingewaalloop in Herwijnen op zaterdag 23 juni. Alle informatie over deze en volgende lopen en klassementen zijn te vinden op: www.avtyphoon.nl/loopcircuit.