Beachvolleybal bij VC WIK

groot-ammers • In de maand juni zijn er volop activiteiten op de Anton den Hartog Beachvolleybalvelden van VC WIK in Groot-Ammers. Dat begon afgelopen week al met een kampeernacht en een klutstoernooi. Later deze maand volgen het Kadijk Beach Jeugdtoernooi (zaterdag 9 juni), een regiotoernooi voor dames en heren (zaterdag 16 juni), een bedrijventoernooi (donderdag 21 juni), een toernooi voor straten- en vriendenteams (vrijdag 22 juni) en het grote WIK-toernooi met afsluitende BBQ en een optreden van zanger Sjors de Jager (zaterdag 23 juni). De meest toernooien zitten al bijna vol. Aanmelden voor het regiotoernooi kan nog via: regiotoernooi@vcwik.nl. En voor het bedrijventoernooi via: beachtoernooi@vcwik.nl.


Jeanne Korevaar 15e in IJsseldelta

groot-ammers • Jeanne Korevaar is zaterdag vijftiende geworden in de Omloop van de IJsseldelta. De wielrenster uit Groot-Ammers zag Lorena Wiebes er met de zege vandoor gaan.


Noah de Groot 17e Ronde Papendrecht

papendrecht • Ottolander Noah de Groot is zaterdag zeventiende geworden in de Ronde van Papendrecht. Bart van den Berg (Wijngaarden) klasseerde zich als 33e en Hermen Bode (Giessenburg) kwam als 41e over de meet. De winst in Papendrecht ging naar veldrijder Lars van der Haar. Bij de vrouwen eindigde Thirza Korevaar (Groot-Ammers) als negende.


JvA-jeugd in Hammer Youth

regio • Diverse jeugdrenners van RC Jan van Arckel namen zaterdag deel aan de Hammer Youth op het Tom du Moulin Park in Sittard. Ook naast de wedstrijden was er veel te beleven. Zo behoorden Daan Hartog en Mees Bassa tot de gelukkigen die de bus van Lotto Soudal van binnen mochten bekijken. Uitslagen:

Cat. 4: 29. Tim Verwolf (Langerak), 21. Daan Hartog (Giessenburg), 33. Mees Bassa (Noordeloos).
Cat. 6: 5. Christiaan van Rees (Groot-Ammers).


Mees Bassa 13e in Geldrop

geldrop • RC Jan van Arckel-jeugdrenner Mees Bassa uit Noordeloos is zondag dertiende geworden in de Ronde van Geldrop. Mees maakte deel uit van de kopgroep, waaruit Nederlands kampioen Tyler Eyk ontsnapte.


Vijf jeugdrenners JvA naar NK

regio • Vijf jeugdrenners van RC Jan van Arckel hebben zich geplaatst voor NK-wielrennen op de weg op zondag 17 juni in Steenbergen. Namens JvA komen aan het vertrek: Luna Kers uit Beesd (cat 3), Daan Hartog uit Giessenburg (cat 4), Merel Hartog uit Giessenburg (cat 5), Christiaan van Rees uit Groot-Ammers (cat 6) en Anna van der Meiden uit Heukelum (cat 6).


PV De Snelvlucht

ameide • De wedvlucht Perigueux werd bij De Snelvlucht een dubbele zege voor Abr. van Gelderen. Een duif van P. Koekman werd als 3e geklokt.