Reünie op De Schans

kinderdijk • Ter gelegenheid van het 85-jarig bestaan houdt vv De Zwerver zaterdag 23 juni een reünie. De club hoopt dan veel leden en oud-leden op De Schans te kunnen ontmoeten. De reünie begint om 15:00 uur. Onder meer de film 'VV De Zwerver, een dijk van een vereniging' zal worden vertoond en er wordt een wedstrijd gespeeld tussen 'oud'-spelers.


Doelman Franken naar SteDoCo

hoornaar • SteDoCo heeft de selectie voor volgend seizoen uitgebreid met doelman Michel Franken. De 24-jarige keeper komt over van Leonidas. Franken maakt vier jaar lang deel uit van de jeugdopleiding van Feyenoord. Ook speelde hij voor clubs als Smitshoek, Capelle en CVV Zwervers. Bij SteDoCo zal Michel Franken de concurrentiestrijd moeten aangaan met Mark Smith, de huidige eerste doelman.


Kroospikkers zesde

giessen/goudriaan • De selectieturnsters van De Kroospikkers zijn zaterdag in Giessen zesde geworden in de finale van het rayonturntoernooi in Giessen. Het turnteam uit Goudriaan/Ottoland behaalde een totaalscore van 232,48 punten.


Smaal op de bank bij Asperen

asperen • Richard Smaal doet de voorbereiding op en zaterdag ook de coaching tijdens de belangrijke nacompetitiewedstrijd van Asperen tegen het Dordtse GSC/ODS. Als gevolg hiervan heeft assistent-trainer Ron Kool zijn functie per direct neergelegd.
Asperen speelt zaterdag 9 juni op eigen veld om lijfsbehoud. Hoofdtrainer Ton Blom is wegens vakantie afwezig. Op eigen initiatief hebben de spelers Richard Smaal benaderd.

Meer op onze website Regio-Voetbal.