Afbeelding
Foto:

MAK Rally 2018

groot-ammers • Vanaf het terrein aan de Van Leeuwenhoekweg 1 te Groot-Ammers wordt op zaterdag 2 juni de MAK Rally 2018 gehouden.
Tijdens dit evenement kan men genieten van een bonte verzameling van vijftig unieke auto's; van oude VW Kever's tot de nieuwste Porsches en van de snelle Audi RS-modellen tot aan een verfijnde Italiaanse Ferrari.
Tussen 09:00 en 09:45 uur is de aankomst van auto's en tussen 09:45 en 10:45 is de start van de deelnemers aan de MAK Rally 2018.


Sponsorloop Walk4Uganda

bleskensgraaf • Op zaterdag 2 juni organiseren een aantal jongeren een sponsorloop voor hun zendingsreis naar Uganda met Jeugd met een Opdracht. De opbrengst van deze sponsorwandeltocht is bedoeld voor onze reis naar Uganda. Walk4Uganda is een sportief en gezellig evenement waar men omziet naar elkaar en dat combineert met gezelligheid. Het evenement vindt plaats bij Impact World Tour aan de Melkweg 16 in Bleskensgraaf. De start is om 11.00 uur. Er wordt een afwisselende wandelroute gelopen, dwars door de mooie natuur van de Alblasserwaard. Inschrijven kan voor 5 of 10 kilometer hardlopen of wandelen. Na afloop van de tocht kan men genieten van een welverdiend hapje en drankje op de eindlocatie, om zo het evenement gezellig af te sluiten. Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro, inclusief twee consumpties. Opgeven kan via jmeo.uganda@gmail.com of via 06-46744660.


Vrijwilligers Yulius

regio • Yulius, een organisatie die psychische ondersteuning biedt, is op zoek naar meer vrijwilligers, onder meer voor het inloophuis in Dordrecht. Voor meer informatie of aanmelding: www.yulius.nl/vrijwilligerswerk.