Scootmobiel informatiedag

nieuw-lekkerland • Voor de scootmobielbezitters van Nieuw-Lekkerland en Kinderdijk wordt er op dinsdag 12 juni een Scootmobiel Informatiedag gehouden.

Er wordt informatie gegeven over de scootmobiel, het rijden met de scootmobiel en eventuele problemen met het vervoermiddel. Ook worden de verkeersregels gepresenteerd en is er een lunch. Onder begeleiding kan men oefenen op een behendigheidsparcours. Ook is er een uitgestippelde tocht door Nieuw-Lekkerland, die onder begeleiding en advies gereden kan worden. De scootmobiel kan gecheckt worden door een leverancier.
De scootmobiel informatiedag wordt gehouden in en bij 't Waellant aan de Ooievaar 10 in Nieuw-Lekkerland en wordt georganiseerd door de L&N Smit's Stichting. Er zijn geen kosten aan de dag verbonden. Aanmelden voor deze leerzame en leuke dag kan via mevrouw L. de Jong van Veilig Verkeer Nederland: 0184-685317 of via werkgroepsenioren@kpnmail.nl. Ook kan men zich aanmelden via het meldpunt van de L&N Smit's Stichting in 't Waellant.