Veteranencafé

gorinchem • In Pogo aan de Grote Haarsekade 120 in Gorinchem wordt op zaterdag 2 juni weer een Veteranencafé gehouden. Veteranen, voormalige en actief dienende militairen zijn met hun partners van 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom.


Avondvierdaagse Stap voor Stap

goudriaan/ottoland • Van dinsdag 5 tot en met vrijdag 8 juni organiseert Stap voor Stap Goudriaan/Ottoland weer een avondvierdaagse voor deelnemers van Goudriaan en Ottoland en omstreken. Vier avonden wordt er gewandeld, gezongen en plezier gemaakt op variërende routes van 2,5 tot 10 kilometer. Dit jaar is er speciaal voor de jonge lopers een kabouterroute. Elke avond start de avondvierdaagse tussen 18:00 en 19:00 uur vanuit de Multistee aan de Burgemeester van Slijpestraat 8 te Goudriaan.
Op de laatste avond zal er een feestelijke onthaal zijn bij de Multistee. Opgeven kan per mail via avond4daagsegoudriaan@gmail.com onder vermelding van je naam, leeftijd en aantal kilometers. Kosten bedragen 5 euro per persoon. Opgeven kan ook op vrijdag 1 juni van 19:00 uur tot 20:00 uur in de Multistee of bij de start op 5 juni. Dan bedragen de kosten 6,50 euro.


Filmmiddag in De Zes Molens

hoornaar • De Lange Wei houdt woensdag 6 juni om 15.00 uur een filmmiddag in het restaurant van woonzorgcentrum De Zes Molens in Hoornaar. De film 'Beroepen van toen uit de Alblasserwaard' draait. Dit zijn bijzondere verhalen over het verleden, heden en de toekomst. De kosten voor externen bedragen 3 euro inclusief koffie/thee met wat lekkers. Aansluitend aan de filmmiddag kan men de maaltijd van de dag bestellen voor 11 euro.


Open repetitie Gorcum Boys Choir

gorinchem • Het Gorcum Boys Choir houdt op zaterdag 30 juni van 14.00 tot 15.00 uur een open repetitie in de Grote Kerk te Gorinchem. Het koor is voor jongens die van zingen houden en biedt een zangopleiding voor jongens vanaf zes jaar. Voor meer informatie: www.gorcumboyschoir.nl.