Nieuw-Lekkerland eindigt met verlies

oude maas • Nieuw-Lekkerland heeft seizoen 2017-2018 afgesloten met een 2-0 nederlaag bij Oude Maas;. "Typisch zo'n tegenstander waar we het vaak lastig tegen hebben", bezag trainer Ronald Hulsbosch de opponent. "We hebben ze echter goed partij proberen te bieden. Als je echter zoals wij acht keer alleen voor de keeper komt te staan en niet scoort, dan weet je dat je de problemen over je afroept." De goals vielen in de 25e en 89e minuut.

De Zwerver klaar voor voetbaltoetje

kinderdijk • De Zwerver liet door middel van een 5-1 thuisoverwinning op Asperen zien dat het klaar is voor de nacompetitie. De voetbalmiddag begon moeizaam voor de Kinderdijkers: ze kwamen na acht minuten op een 0-1 achterstand. In de 30e minuut viel de gelijkmaker, een kopgoal van Wesley Kassels. Eén minuut later lag ook de 2-1 in de touwen: een doelpunt van Redoaune El Akchaoui. Diezelfde middenvelder scoorde ook de 3-1. Na rust maakten Wesley Kassels en Robin van der Bok de vijf vol. Komende zaterdag begint voor De Zwerver de nacompetitie met een duel thuis tegen Altena.

VVAC verliest voor derde keer op rij

ottoland • Erg indrukwekkend is het niet wat VVAC de laatste weken laat zien. Thuis tegen Brakel verloren de Ottolanders -die enkele spelers spaarden- voor de derde keer op rij; ditmaal met 0-2. Trainer Marten Boverhof nam de trilogie aan magere resultaten voor kennisgeving aan. "Het gaat er nu vooral om dat we er komende zaterdag in de nacompetitie staan tegen ZBC'97. Dat wordt een pittige klus tegen een onberekenbare en daardoor gevaarlijke opponent." De Zwijndrechters zullen overigens met niet al te veel zelfvertrouwen aan de nacompetitie beginnen. Uit bij Alblasserdam verloor het wisselvallige (maar ook incomplete) elftal van trainer Randell Neeskens met liefst 10-0.