Bijeenkomsten Stichting Hersenletsel

giessenburg • Stichting Hersenletsel.nl Zuid-Holland start in het najaar in De Dorpskamer in Giessenburg een inloopochtend voor NAH-getroffenen en hun naasten.

Het doel van de inloopochtend, die beginnen op op woensdag 12 september, is om op een laagdrempelige manier andere mensen met NAH te ontmoeten. Ook mantelzorgers, kinderen, buren, vrienden en familieleden van getroffenen zijn van harte welkom, maar ook belangstellenden.

NAH heeft naast de medische aspecten ook veel impact op het eigen welzijn, de dagelijkse activiteiten, de mobiliteit, de relatie, enzovoorts.

Luisterend oor

Op de inloopochtenden vind men herkenning en erkenning en een luisterend oor. Tijdens de bijeenkomsten kunnen bezoekers hun vragen stellen en ervaringen uitwisselen. Er wordt geluisterd en men krijgt alle tijd om een verhaal te vertellen. Bijvoorbeeld over de verandering van uw levensstijl, het sociale leven, symptoomherkenning en niet onbelangrijk de emotionele verwerking.

De gastvrouwen zijn ervaringsdeskundigen of mantelzorgers van NAH-getroffenen en spreken dus met kennis en ervaring over de vele aspecten van NAH.

De entree is gratis, wel wordt er een eigen bijdrage gevraagd van 1 euro voor de koffie/thee.

Aanmelden

Voor de eerste bijeenkomst is het gewenst om aan te melden, zodat men inzicht heeft op hoeveel aanwezigen men kan rekenen in verband met de koffie en benodigde gastvrouwen. De inloopochtend vindt iedere twee weken plaats in de oneven weken, van 10.00 tot 12.00 uur.