Reünieconcert Euphonia

meerkerk • Muziekvereniging Euphonia Meerkerk bestaat op 1 december 120 jaar; de start van de jubileumactiviteiten is op zaterdag 26 mei met het Reünie-concert. Circa veertig oud-muzikanten hebben zich aangemeld om na jaren weer eens muziek te maken met de leden van de fanfare.

Vanaf 13.00 uur oefenen leden en oud-leden diverse muziekstukken om aan het einde van de middag een concert te geven. De uitvoering start om 17.00 uur en vindt plaats in dorpshuis De Linde in Meerkerk.


Andere openings-tijd Bob-Shop

molenaarsgraaf • In verband met het overlijden van Wout v.d. Heuvel is de Bob-Shop in Molenaarsgraaf deze week tot 14.00 uur gesloten. De deuren zijn open van 14.00 tot 20.00 uur.


Alzheimer Trefpunt

hoornaar • In woonzorgcomplex De Zes Molens te Hoornaar vindt donderdag 31 mei het Alzheimer Trefpunt plaats. Aanvang 19.30 uur, thema 'Bewegen en dementie'.


Avond over bewaken grenzen mantelzorg

giessenburg • De gemeente Giessenlanden, Vrijwilligerswerk Molenlanden en Merwe Care, maatwerk in mantelzorg, organiseren samen op maandag 4 juni een inspirerende avond over het bewaken van grenzen rondom de zorg voor de naaste.

Ruim één op de drie mensen doet vrijwilligerswerk of is mantelzorger en daarvan voelt 10 procent zich overbelast. De gemeente Giessenlanden waardeert alle vrijwilligers en mantelzorgers bijzonder en organiseert daarom deze bijeenkomst, ook voor mensen van buiten de gemeente.

De bijeenkomst wordt gehouden in De Til aan de Breestraat 1 in Giessenburg en duurt van 19.00 tot 22.00 uur. Entree is gratis. Aanmelden is gewenst en kan via jstarink2@kpnmail.nl of 06-12343164.