HSSC wint ondanks mindere 2e helft

driebergen • Nabij de Utrechtse Heuvelrug boekte HSSC'61 een mooie 2-4 overwinning.

Maar trainer Gerrit Molenaar was allerminst tevreden na de goals van Arwin van Soest, Tristan Koet en Floris Kool (2x). "Aanvallend schoten we tekort. Voor rust voetbalden we goed, maar scoorden we slechts twee keer. In de tweede helft was het heel slecht en lieten we onze tegenstander terugkomen in de wedstrijd. We hebben 42 punten en staan op een hele mooie vijfde plek in een sterke Utrechtse competitie, maar er zat meer in. Gelukkig hebben we wel individuele sprongen gemaakt."


Verlies voor mat SV Noordeloos

spijk • SV Noordeloos leed een kansloze 5-0 nederlaag bij SVS'65.

"Met dank aan onze keeper Erik de Bruin, want anders had het zo 8-0 kunnen zijn. Er was geen inzet, het was zomeravondvoetbal en meer heb ik er niet over te melden", aldus SV Noordeloos-trainer Laurens Gerlich. "Het seizoen is over en uit, al een tijdje."


Peursum blijft steken op remise

kerkwijk • Peursum had bij hekkensluiter Kerkwijk 80% balbezit, maar kwam niet verder dan een teleurstellende 1-1. "Op 200 meter van mijn woning hebben mijn dorpsgenoten gezien dat wij voetballend een goede ploeg zijn, met een positieve spelopvatting, maar effectief tekort schieten. Het hele seizoen eigenlijk al. Vandaag haalden we een uur een prima niveau, maar veel verder dan een doelpunt van Marnik Korevaar kwamen we niet."


Lekvogels wint laatste pot

utrecht • Voor Lekvogels en dus ook voor scheidend trainer Raymond Sponselee zit de competitie er op.

"Door het terugtrekken van Kismet spelen wij slechts twintig wedstrijden. En dan is het altijd leuk om de laatste wedstrijd te winnen, zeker tegen een fysiek taaie karakterploeg als VVJ", aldus Sponselee. Hij zag zijn ploeg op achterstand komen, maar topscorer Swen van Dorp had het weer eens op zijn heupen en scoorde twee keer. "Vooral de laatste en de beslissende 2-3 was een fantastisch mooie goal. Roland Staat maakte het andere doelpunt."


Ameide nog niet veilig

ameide • Op het eigen sportpark Meihoven kwam gastheer Ameide niet verder dan 2-2. Volgende week wacht de degradatiekraker in en tegen Vuren.

"Het gelijkspel is inderdaad nog niet voldoende. We moeten het zelf doen, omdat we vandaag de kans hebben laten liggen. Daarmee bedoel ik niet doelrijpe kansen, want IFC is een onwijs goede en vooral lepe ploeg. In de uitwedstrijd in Dordrecht hadden we helemaal niets te vertellen en verloren we met 5-1. Vandaag was dat anders en hadden we ze na de 1-1 goed bij de keel", aldus trainer Gert-Jan Westerhout. "In de tweede helft lieten we ze één keer ontsnappen en prompt werd het 1-2. Maar Tom de Kruijk was in goeden doen en maakte beide gelijkmakers."