Paling- en zalmproeverij

groot-ammers • Palingrokerij W. van Wijk verzorgt op donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 mei een paling- en zalmproeverij aan de Ammersekade 16 in Groot-Ammers. Belangstellenden zijn deze dagen welkom om van 10.00 tot 16.00 uur te komen ruiken, watertanden, proeven en genieten van heerlijke vis en mooie Pinksteraanbiedingen.


De Snuffelkelder weer open

everdingen • De Snuffelkelder aan de Kweldam 15a in Everdingen is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 13.00 uur. Er zijn tweedehands spullen te koop voor een kleine prijs. De goederen kunnen elke vrijdag en zaterdagmorgen ingeleverd worden. De opbrengst is bestemd voor een goed doel.


Gratis kennismaken met sporten

groot-ammers • Vrienden van de Dompelaar in Groot-Ammers organiseert samen met Optisport een Sportlaan Open Middag op zaterdag 26 mei. Dit wordt gedaan om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met diverse sporten, zoals snorkelen, duiken, aquasporten, zwemestafette en bootcamp. De entree is gratis. Men kan meedoen met een zwemestafette en spelletjes. Optisport geeft gratis aquasportlessen en snorkelen. Daarnaast kan men bij de buren van het zwembad, tennisvereniging TC '73 kennismaken met tennis. De deuren staan open van 12.00 tot 17.00 uur. Ook de catering is voor deze middag uitgebreid met een lichte lunch. Meer info en programma op: www.facebook.com/vriendenvandedompelaar