NAH in het digitale tijdperk

regio • Stichting Hersenletsel.nl Zuid-Holland organiseert voor haar leden en belangstellenden op zaterdag 26 mei in Leerdam het symposium 'NAH in het digitale tijdperk'. Binnen de gezondheidszorg hebben stormachtige ontwikkelingen op het gebied van ICT grote effecten op de wijze waarop de medische zorg wordt aangeboden aan patiënten met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).
Door middel van een viertal korte presentaties wordt een beeld geschetst van de mogelijkheden en willen we de bezoeker kennis laten maken met de laatste ontwikkelingen van digitale hulpmiddelen voor mensen met NAH. We hebben een afwisselend programma samengesteld inclusief een lunch.
Het symposium is van 10.00 tot 15.00 uur en wordt gehouden in Verpleeghuis Lingesteyn in Leerdam. Kosten zijn (inclusief koffie, thee en lunch) voor leden van Hersenletsel.nl 5 euro en voor niet leden 10 euro. Aanmelden is verplicht en kan via hersenletselzhz@gmail.com of de website www.nahvraagwijzer.nl.


Aquasport in de Dompelaar

groot-ammers • Op 17 mei start in zwembad de Dompelaar in Groot-Ammers Aquasporten na werktijd. De lessen zijn wekelijks op donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Er kan een knipkaart gekocht worden voor acht lessen. Deze kost voor abonnementhouders 48 euro, zonder abonnement 64 euro. "We organiseren de aquasportlessen op veler verzoek. De lessen zijn niet weersafhankelijk. Dus ook als het wat kouder is of als het regent, we gaan gewoon door", zegt Corrie de Kluijver van de activiteitencommissie van Vrienden van de Dompelaar. Van te voren aanmelden hoeft niet. Verkoop is op 17 mei vanaf 18.30 uur aan de kassa. Info: www.facebook.com/vriendenvandedompelaar/events.