Nieuw-Lekkerland verliest ook bij DCV

krimpen a/d ijssel • De slotfase van seizoen 2017-2018 is een martelgang voor eersteklasser Nieuw-Lekkerland. Ook tegen degradatiekandidaat DCV viel er geen driepunter te noteren voor de formatie van trainer Ronald Hulsbosch.De Krimpenaren wonnen met 2-0. De openingstreffer viel in de 68e minuut en kwam van de voet van Daan van Ingen. Vlak voor tijd werd het ook nog 2-0. Komende zaterdag mag Nieuw-Lekkerland proberen het seizoen in ieder geval voor de thuisfans goed af te sluiten. Trouwens, dat zijn de spelers ook moreel verplicht naar de na vier jaar afscheidnemende Ronald Hulsbosch toe.


De Zwerver toont knappe veerkracht

kinderdijk • "Ik ben trots op mijn ploeg", sprak De Zwerver-trainer Edward Knook lovende woorden na afloop van de met 4-1 gewonnen wedstrijd tegen Vuren. "Na de domper van afgelopen donderdag tegen Schelluinen herpakte de groep zich buitengewoon knap met dominant en goed voetbal. Ik heb er echt van genoten." Voor rust toonde De zwerver zich al dominant, maar kwam het niet verder dan één goal: een treffer in de 37e minuut van Robin van der Bok. Na de pauze werd de score opgevoerd tot 4-0 (goals van Tom van der Linden,Guido Luiten en Lucas Adelino, waarna Vuren zijn eretreffer mocht aantekenen. De Zwerver miste zaterdag de geschorste Simon van de Rhee en de geblesseerde Jort van Meerkerk.


De Alblas eindigt zwak tegen DFC

dordrecht • Voor rust marcheerde het prima bij De Alblas in de uitwedstrijd tegen DFC. Stefan Bakker scoorde de 0-1 en er leek geen vuiltje aan de lucht. Dat beeld veranderde na de pauze. Nadat de thuisclub op 1-1 was gekomen ontglipte de wedstrijd De Alblas volkomen en ging men met 3-1 onderuit tegen de in degradatiezorgen verkerende Dordtenaren.