Schelluins duo naar SV Meerkerk

meerkerk/schelluinen • Paul Luzineau en Tim de Jong verruilen Schelluinen volgend seizoen voor SV Meerkerk. Luzineau traint en begeleidt dit seizoen als stageproject JO13-1 van Meerkerk. Hij heeft nu besloten op 't Hoog te blijven, ook als voetballer. Tim de Jong keert terug bij Meerkerk, na een korte periode om samen met zijn broer bij Schelluinen te voetballen.


Marko Luksen naar HSSC'61

hei- en boeicop • Marko Luksen speelt komend seizoen bij HSSC'61. Hij komt over van Leerdam Sport'55. De aanvaller kwam eerder uit voor onder meer LRC, SteDoCo en FC Lienden. De in Hei- en Boeicop woonachtige Luksen wordt op Het Plein ook jeugdtrainer.


Hsv 't Stekelbaarsje

arkel • Vakwinnaars in de vierde wedstrijd van blok 2 van hsv 't Stekelbaarsje -39 deelnemers- waren Ricardo Mellema (24.723 gr), William Teuling (11.830 gr), Bram Boogert (6024 gr) en Fred Kleijn (1754 gr).


Einde carrière Alex Barnhoorn

oud-alblas • Aan de voetbalcarrière van De Alblas-speler Alex Barnhoorn is zaterdag definitief een einde gekomen. Voor de tweede keer in korte tijd heeft de pas 25-jarige aanvaller een ernstige blessure aan zijn knie opgelopen.