Lekkerland diep in de min bij Kloetinge

kloetinge • Afgezien van de eerste tien minuten -waarin men op de paal schoot en Jeroen Wolf onterecht werd teruggefloten in kansrijke positie- bakte Nieuw-Lekkerland er niet veel van in de uitwedstrijd tegen Kloetinge. Het duel eindigde in 5-0. En daar baalde Lekkerland-trainer Ronald Hulsbosch stevig van. "Ik ben nu bezig aan mijn laatste wedstrijden als trainer van deze club. De voorbije vier jaar hebben we het geweldig gehad met elkaar en goed gepresteerd. Een extra reden om die lange periode goed te willen afsluiten. Hopelijk pakken we de komende weken nog wat puntjes. Dat maakt het afscheid straks fijner."


Knook geniet van solide De Zwerver

kinderdijk • Heel af en toe heb je er als trainer een wedstrijd tussen zitten waarin je al halverwege de tweede helft lekker achterover kunt leunen. De Zwerver - Groote Lindt wás zo'n wedstrijd. Edward Knook genoot van het spel, de balans en de 3-0 uitslag door goals van Guido Luiten (2x) en Lucas Adelino. De zege betekende ook dat De Zwerver de tweede periode in zijn achterzak kon steken. Een ideale startpositie derhalve voor de grote kampioensfinale die komende donderdag zijn eerstkomende aflevering krijgt met het inhaalduel tegen Schelluinen. Winst levert de Kinderdijkers de koppositie in 3C op.


Tienklapper houdt De Alblas op koers

oud-alblas • De Alblas walste zaterdagmiddag met liefst 10-0 over staartclub Leerdam Sport'55 heen en liet daarmee zien dat het nog altijd een serieuze titelkandidaat in de derde klasse C is. Bij rust was de stand 3-0 door goals van Stefan Bakker (2x) en Alex Barnhoorn (die later met een zware knieblessure uitviel). Na de pauze was een telraam nodig om de score verder bij te houden. Opnieuw Bakker (dit keer drie goals), Jeffrey Gelderblom (2x), Rianto Vrutaal en Ger Zuidgeest maakten de 10 vol.