Ameide wipt na winst over Schelluinen heen

ameide • Op een zonovergoten sportpark Meihoven boekte gastheer Ameide een belangrijke 4-2 zege op concurrent Schelluinen. De blauwwitten kwamen via Diego Kemp al vroeg in de wedstrijd op een 0-1 voorsprong. Maar Termei stelde voor rust nog orde op zaken. "We hebben geleerd van tegenstanders als Alblasserdam en Asperen. Toen kregen we het deksel op de neus, vandaag niet. We hebben de lijn van de afgelopen weken kunnen doorzetten en dat is leuk om te zien", vond Ameide-coach Gert-Jan Westerhout. Hij zag Dennis Tamming, Joran Visee, Richard den Hartog voor rust scoren.

"We begonnen goed, maar al snel pakte Ameide het helemaal op", zag Schelluinens elftalleider Henk de Jong. Met enkele wissels werd geprobeerd het tij te keren. Maar na de 4-1 van Izak Westerhout, direct na rust, was het gedaan met de Schelluinse dadendrang. Zouhair Labyad scoorde voor de statistieken nog wel 4-2.