Even pas op de plaats voor SteDoCo

gouda • SteDoCo kon het niet bolwerken tegen Jodan Boys en verloor met 3-1. Waar een week geleden alle uitslagen Hoornaar goed gezind waren, zat deze zaterdag alles tegen.
"Dat was inderdaad een dag en een nacht verschil", beaamde trainer Frans Adelaar. "Ook qua niveau. Het heeft er voor ons vandaag geen moment in gezeten." Nadat Jodan Boys op 1-0 was gekomen, scoorde Remco Buist al gauw de gelijkmaker. Kort daarop was het echter alweer 2-1. In het tweede bedrijf zorgde een strafschop voor de eindstand. "Ondanks het verlies blijven we volop meedoen om de promotieplaatsen", wist Adelaar.

SV Meerkerk kan tij nog niet keren

tricht • SV Meerkerk sloot een pittige week af met een 3-0 verlies bij Tricht. Het trainersduo Arwin van Dijk en Michael de Boon nam de taken over van de opgestapte Michel de Raad en zag de geelhemden wel een goede eerste helft afleveren. "Het stond tactisch goed", zag De Boon. "We hebben een paar prima kansen gecreëerd, alleen scoorden we niet." Na de rust kwam Tricht vanuit een strafschop op voorsprong. Snel daarna was het 2-0 en ging SV Meerkerk wat meer risico nemen. De gastheren wisten wel raad met de geboden ruimte en scoorden nog een derde maal.

Schelluinen laat EBOH zweten

schelluinen • Schelluinen verloor met 1-2 van koploper EBOH, maar volgens Philip den Haan had er meer in gezeten. "Zij spelen verzorgd voetbal, maar daar stelden wij een flinke dosis strijd tegenover", had de oefenmeester waargenomen. In de eerste helft schoten de Dordtenaren een strafschop over. Na de thee misten zij echter niet vanaf elf meter. EBOH kwam vervolgens op 0-2, waarna Zoher Labiyad vanaf de stip de stand op 1-2 bracht. Laurens Lingen werd in de slotfase nog een strafschop onthouden.