VVAC met zevenklapper langs SV Noordeloos

ottoland • VVAC zette SV Noordeloos met ruime cijfers opzij: 7-2. Toch ging dat aanvankelijk niet zo makkelijk als het klinkt. "De eerste helft sloten we af met een 3-1 voorsprong, maar dat was wel enigszins geflatteerd" gaf VVAC-trainer Marten Boverhof aan. Zijn collega Laurens Gerlich kon zich daar wel in vinden. "Voor rust deden we leuk mee en creëerden we een aantal hele grote kansen."

Via een astandsschot van Mark Wemmers en een individuele actie van Tom den Besten kwam VVAC op een 2-0 voorsprong. Via Arie van Steenis deed SV Noordeloos wat terug, maar in de blessuretijd van het eerste bedrijf viel de 3-1 van opnieuw Wemmers. De ene goal was overigens nog mooier dan de andere. Na de thee kwamen de bezoekers er niet meer aan te pas op De Put. Den Besten scoorde nog tweemaal, waarna ook Jesse de Bruin en Rick Damsteegt nog een duit in het zakje deden. Gerben Kooijman zorgde voor nog een Noordelose treffer.