• Graafstrooms Fanfare tijdens een concert in 2017.
• Graafstrooms Fanfare tijdens een concert in 2017. Foto: Geurt Mouthaan

Feestavond met Graafstrooms Fanfare

molenaarsgraaf • Muziekvereniging Graafstrooms Fanfare verzorgt woensdag 25 april een jubileumconcert tijdens de feestavond in de feesttent van Oranjevereniging Juliana Molenaarsgraaf-Brandwijk.

De feesttent staat op het parkeerterrein van de firma Van Wijgerden aan de Polderweg-Oost 16 te Molenaarsgraaf. De avond zal om 20.00 uur door de beschermheer van Graafstrooms Fanfare, burgemeester Dirk van der Borg, geopend worden. Naast het orkest en de slagwerkgroep zal de bekende band Niks aan de Zeis een deel van de avond voor zijn rekening nemen. Het orkest van Graafstrooms Fanfare zal ook zangeres Rosalie Stuij begeleiden bij een aantal bekende stukken.

Radio-/TV-presentator en videoproducer Peter Plaisier uit Bleskensgraaf presenteert het programma. Het orkest en de slagwerkgroep van de vereniging zijn voor deze gelegenheid uitgebreid met oud-leden van Graafstrooms Fanfare en muzikanten van collega-muziekverenigingen uit de regio. In dezelfde week begeleidt Graafstrooms Fanfare op Koningsdag vrijdag 27 april de aubades te Bleskensgraaf (9.00 uur) en Wijngaarden (10.00 uur) en vieren de ouderen in het verzorgingscentrum van de ASVZ aan de Koolmeesstraat in Bleskensgraaf hun eigen aubade die de muziekvereniging daar tegen 11.00 uur gaat verzorgen.

Voorafgaande aan het jubileumconcert bijt het jeugdorkest van Graafstrooms Fanfare, Dynamica, het spits af met een gezamenlijk Oranjeconcert met christelijk kinderkoor Jonge Klanken op vrijdag 20 april in de hervormde kerk te Molenaarsgraaf. Info: www.graafstroomsfanfare.nl/agenda.