Afbeelding
Foto:

Team Hagens Berman Axeon tegen de rest

De AWM-2018 zal maar één thema hebben: hoe gaan de andere ploegen het Amerikaanse team van Koos Moerenhout met het Belgische mega-talent Jasper Philipsen van de winst afhouden?

Moerenhout bevestigde deze week dat wereldkampioen-tijdrijdenU23 Mikkel Bjerg op tijd hersteld is voor de AWM, kanshebber nummer 2 dus.

De Portugees João Almeida, winnaar Luik-Bastenaken-Luik U23 vorige week, dan ben je echt goed, is kandidaat nummer 3. En tenslotte ex-winnaar AWM-Junioren 2016 Maikel Zijlaard, maakt 4.

Ploegleider Tom Veelers van Development Team Sunweb zal er het zijne van denken, als er maar één van de talenten uit zijn ploeg die Hagens-jongens voor is, zal dat voldoende zijn.

Het jeugdteam van Lotto-Soudal in de fiere rood-witte retrokleuren dan? Colman, Herregodts, supertalentjes!

Ga het zien aan Sloblaan, het wordt een heerlijke zonnige aflevering!

De Alblasserwaard beroemd in Engeland..?!

Op vrijdag en zaterdag vormt de AWM de achtergrond voor opnames van het Engelse showbizzprogramma van Tv-zender SKY: A League Of Their Own, gepresenteerd door comedian James Corden!

Sporters (Andrew Flintoff, cricketspeler en ex-Liverpool-speler Jamie Redknapp) gaan een wieleruitdaging met elkaar aan. Een team van totaal 50 man doet de opnames in de Burgemeester Sloblaan en verder in de polder. Grootse Engelse Showbizz in de Waard!

Waarom niet? De AWM, elk jaar iets nieuws immers!