Zangers gezocht nieuw koorproject

meerkerk • Regiokoor Musica Pro Deo uit Meerkerk start weer een nieuw project; een Psalmen-project dat op zaterdag 2 juni in de Dorpskerk in Hoevelaken wordt uitgevoerd.
Het koor biedt de mogelijkheid om als projectlid mee te zingen. Voor deelname aan dit project wordt een financiële bijdrage van 30 euro gevraagd. De start van het oefenen is op dinsdag 24 april van 20:25 tot 22:00 uur in in het pand aan de Energieweg 1 in Meerkerk. Voor meer info en vragen: www.musicaprodeo.nl.


Contactavond
MS Vereniging

gorinchem • De MS Vereniging rayon Gorinchem houdt op woensdag 25 april vanaf 20.00 uur een contactavond in de recreatiezaal van de Boogflat aan de Pijlstraat-portiek 2 te Gorinchem. Vanaf 19:30 uur is de zaal open en staat de koffie klaar. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Spreker van deze avond is mevrouw J. Sterk-Eikelenboom, zij is neurologieverpleegkundige en werkt op de polikliniek neurologie van Beatrixziekenhuis. Zij is onder meer gespecialiseerd in de begeleiding van patiënten die Multiple Sclerose (MS) hebben. De neurologieverpleegkundige kan mensen met MS en hun familie informeren, begeleiden en ondersteunen op verschillende gebieden.


Blended Voices zoekt jonge zangers

nieuwpoort • Christelijk jongerenkoor Blended Voices is vorige week maandag 9 april gestart met zes enthousiaste meiden in de leeftijd van twaalf tot en met negentien jaar. Smaken verschillen, daarom zal het repertoire een mengsel zijn van allerlei stijlen die grotendeels aangedragen worden door de jongeren zelf. Kwaliteit en plezier zullen samen op gaan. Blended Voices zoekt jongeren die de groep komen versterken. De repetities zijn op maandag van 18.30 tot 19.30 uur in Nieuwpoort. Voor info en aanmelden; mail naar info@musicaconspirito.nl.


Reünie Buurtschool Noordeloos

noordeloos • In Noordeloos wordt een reünie georganiseerd voor iedereen die op de een of andere manier bij de Buurtschool betrokken is geweest.
In 2013 moest De Buurtschool in Noordeloos de deuren sluiten. Het voornemen was om vijf jaar later een reünie te organiseren. En dit jaar is het dan zover. De reünie wordt gehouden op zaterdag 15 september 2018. Het Dorpshuis zal vanaf 17.30 uur tot 20.30 uur geopend zijn. Er wordt gezorgd voor een hapje en drankje en natuurlijk zullen er volop foto en video's te bezichtigen zijn.
Aanmelden kan via reuniebuurtschool@gmail.com. Om de kosten te kunnen dekken wordt er een bijdrage van 7,50 euro per persoon gevraagd.


Expositie Oranjefeesten

nieuw-lekkerland • De Historische Vereniging West-Alblasserwaard heeft een expositie samengesteld over de lange geschiedenis van Oranjefeesten in Nieuw-Lekkerland. De tentoonstelling wordt op vrijdag 20 april om 14.30 uur geopend in het Atrium van 't Waellant.

Op vrijdag 27 april (Koningsdag) verkassen de borden voor één dag naar de kantine van vv Nieuw-Lekkerland. Van 26 mei tot en met 22 juni zijn de foto's te zien in de plaatselijke bibliotheek.