Nieuw-Lekkerland verdient deling

dordrecht • Nieuw-Lekkerland verdiende een deling bij Oranje Wit, maar kreeg die niet. In de 89e minuut scoorden de Dordtenaren de winnende treffer: 2-1."Jammer, maar het is niet anders", vond Lekkerland-trainer Ronald Hulsbosch. "Ik heb in ieder geval genoten van de wedstrijd. Die was lekker dynamisch met veel strijdende koppeltjes over het hele veld en ruimte op het middenveld. Wij speelden 5-3-2 en Oranje Wit 5-2-3; dat maakte het extra boeiend." Het enige Lekkerlandse doelpunt werd gemaakt door Sjoerd Slob. Hij scoorde na de pauze de 1-1.


Zuur puntenverlies voor De Zwerver

kinderdijk • De Zwerver had zichzelf een goede dienst kunnen bewijzen door middenmoter ZBC'97 te verslaan. Immers, EBOH en Streefkerk (de twee titelconcurrenten) lieten zaterdagmiddag steken vallen. Dat de Kinderdijkers zelf op 2-2 bleven steken, was daarom extra pijnlijk. "We hadden een mooie slag kunnen slaan", vond ook trainer Edward Knook. "En we kregen daartoe ook legio mogelijkheden. Ik heb in totaal achttien (!) scoringskansen voor De Zwerver gezien. Als je er dan maar twee benut, dan is dat niet best." De Zwerver kwam voor rust op 1-0 door Guido Luiten, gevolgd door de 2-0 van Simon van der Rhee. Na de pauze slaagde ZBC er in om alsnog een punt uit het vuur te slepen.


De Alblas laat Leo Dekker genieten

vuren • Een lentezonnetjes, een aangename temperatuur, goed voetbal en een 0-3 zege; Leo Dekker genoot zaterdagmiddag volop van de pot tussen Vuren en zijn De Alblas. "Sinds de winterstop hebben we niet meer zó goed gevoetbald als vandaag", toonde de coach zich complimenteus. Gert Zuidgeest, Jordi de Boer en uitblinker Stefan Bakker verzorgden de doelpunten. De sterk spelende Jeffrey Gelderblom miste een strafschop.