• Ook vorig jaar was het druk op de rommelmarkt in Streefkerk.
• Ook vorig jaar was het druk op de rommelmarkt in Streefkerk. Foto: aangeleverd

Grote rommelmarkt in Streefkerk

streefkerk • Op zaterdag 14 april wordt voor de 32e keer een rommelmarkt georganiseerd vanuit de hervormde gemeente in Streefkerk.

De rommelmarkt wordt gehouden van 8.00 tot 14.30 uur. De kramen staan opgesteld rondom verenigingsgebouw Het Anker aan de Molenakker te Streefkerk.

De organisatie heeft ervoor gezorgd dat er voor iedere bezoeker wel wat te beleven en/of te koop is. Zo zijn er verschillende kramen met een groot aanbod van onder meer meubels, glas- en aardewerk, nieuw gereedschap, boeken, nieuw gereedschap, speelgoed en elektrische artikelen.

Veiling

Ook is er weer de jaarlijkse veiling bij opbod. Deze begint om 10.00 uur. Verder hoeven de bezoekers van de rommelmarkt niet naar huis voor de koffie of lunch. Er is op culinair gebied voldoende keuze.

Bij diverse kramen zijn prijzen te winnen. Voor de kinderen is er een springkussen en zij kunnen daarnaast net als voorgaande jaren een ritje op een pony maken. Daarnaast staat de schiettent klaar. Rond 13.30 uur is er nog een veiling voor de overgebleven spullen.

Opbrengst

De opbrengst van de rommelmarkt is bestemd voor de exploitatie en renovatie van verenigingsgebouw Het Anker. Daarnaast gaat een deel van het geld naar Woord en Daad, ter ondersteuning van het project 'Ik geef jou ... een maand naar school!', gericht op onderwijs aan kinderen in Azië, Afrika of Latijns-Amerika.