Afbeelding
Foto:

Volgende week duidelijkheid over glasvezel

molenwaard • Stichting Glasvezel Molenwaard maakt volgende week bekend of de aanleg van een glasvezelnetwerk in heel Molenwaard doorgaat.

Dat maakte de stichting woensdagochtend bekend. Tot en met afgelopen dinsdag 3 april konden inwoners van de gemeente Molenwaard zich aanmelden.

Aanmeldingen verwerken

'Alle aanmeldingen voor abonnementen worden deze week zoveel mogelijk verwerkt door ons team van vrijwilligers', stelt het stichtingsbestuur.

'In de afgelopen tien weken zijn honderden mails beantwoord, duizenden aanmeldingen verwerkt, tientallen facebookopmerkingen beantwoord, minstens zoveel telefoontjes afgehandeld, honderden keren aangebeld bij mensen die zich nog niet aangemeld hadden, tientallen uren in de winkel gestaan om bezoekers te woord te staan, posters en spandoeken opgehangen, interviews gegeven en persberichten gemaakt, bewonersbijeenkomsten georganiseerd en wat al niet meer", vervolgt het stichtingbestuur van Glasvezel Molenwaard. 'Allemaal door vrijwilligers die zich ingezet hebben voor het realiseren van een glasvezelnetwerk in onze gemeente om mede hiermee de vitaliteit van de samenleving te waarborgen, voor nu en vooral voor de toekomst.'

"Zonder de tomeloze energie van de vele vrijwilligers was dit nooit gelukt. Komende week maken we bekend hoeveel aanmeldingen er daadwerkelijk binnen zijn gekomen en belangrijker: of het project doorgang kan vinden", aldus Rijkus Krabbendam, voorzitter van de stichting.

Ondertussen is het nog steeds mogelijk om obligaties af te nemen bij de stichting om in het project te investeren. Er zijn nog enkele obligaties beschikbaar. Meer informatie hierover staat in de prospectus die bij de stichting kan worden aangevraagd. Meer informatie is verkrijgbaar via info@glasvezelmolenwaard.nl of 0184-743300 (op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur).