Belangrijke zege HTV

hoornaar • HTV behaalde in de degradatiestrijd een belangrijke 4-1 zege tegen Nileta. Bas Klop was met twee overwinningen oppermachtig. Paul Lakerveld won één partij. Het dubbelspel was in vijf games voor de Hoornaarse tafeltennissers.


Het blijft spannend voor Lekpongers

ameide • Handhaving in de tweede klasse is voor Lekpongers nog niet zeker na de nederlaag tegen titelkandidaat Xerxes. Alleen Henk de Gans wist twee enkelpartijen te winnen en samen met Matthijs Melkert ook het dubbelspel.


Sterke hervatting van Triade

nieuwpoort • Triade is sterk aan het tweede deel van de veldcompetitie begonnen. Van het Amsterdamse Vlug en Vaardig werd zaterdag met 21-14 gewonnen. De uitwedstrijd ging eerder nog verloren. De Nieuwpoortse korfballers namen al snel een 10-3 voorsprong. Vlug en Vaardig kwam nog wel terug, maar door op de juiste momenten te scoren boorden de groenwitten de Amsterdamse hoop steeds weer de grond in.


Jarri Stravers derde in Werkendam

werkendam • De Ronde van Werkendam leverde Jarri Stravers (Groot-Ammers) achter het sterke duo Ide Schelling/Ivar Slik de derde plaats op. Zijn dorpsgenoot Stefan Verhoeff werd 15e, Kelvin van den Dool (Hoogblokland) 19e, Noah de Groot (Ottoland) 42e en Bart van den Berg (Wijngaarden) 56e.