Janoek, Madelijne en Van der Borg zetten zich schrap voor de opening.
Janoek, Madelijne en Van der Borg zetten zich schrap voor de opening. Foto: Anne Marie Hoekstra

Feestelijke en drukke opening

groot-ammers • Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers is woensdagmiddag onder grote belangstelling en in de stromende regen officieel geopend.

De openingshandeling is verricht door actrice en Klokhuispresentatrice Janouk Kelderman, burgemeester Dirk van der Borg van Molenwaard en de elfjarige kinderburgemeester Madelijne Griffioen uit Nieuw-Lekkerland.

Langs de weg

Ondanks het slechte weer waren genodigden in groten getale toegestroomd. Het grote parkeerterrein was te klein om alle auto's een plek te geven. Voertuigen stonden tot ver voorbij het terrein langs de weg.

Samengepakt

Samengepakt onder tentdoek en het afdak van een van de gebouwen luisterden genodigden naar toespraken van onder andere burgemeester Van der Borg, Sjoerd Veerman (penningmeester van Stichting Streekcentrum Ooievaarsdorp Liesvelt) en eigenaar Michael van Hoorne.

Van Hoorne sprak warme dankwoorden voor onder andere zijn vader, die op 63-jarige leeftijd besloot te stoppen met zijn bedrijf om zich helemaal te kunnen inzetten voor Van Hoorne Entertainment. Ook medewerkers zette hij in het zonnetje, die keihard gewerkt hebben om de Avonturenboerderij gereed te maken voor de komst van de eerste bezoekers.

Vanaf vrijdag 30 maart is de Avonturenboerderij open voor het publiek. Voor meer informatie: https://www.avonturenboerderij.nl/