Schelluinen worstelt en speelt gelijk

schelluinen • Schelluinen kwam tegen hekkensluiter Leerdam Sport'55 niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Daar baalde Philip den Haan flink van. "Dit stond in schril contrast met vorige week", wist de oefenmeester. "Je moet tegen de onderste gewoon drie punten pakken, dus wij verspelen er twee." Leerdam Sport speelde naar hun mogelijkheden en legden daarmee Schelluinen gedurende een uur de wil op. Net na rust kwamen de bezoekers zelfs op voorsprong. maar Diego Kemp trok vanuit een scrimmage de stand weer recht. "We hebben vooral gevochten tegen onszelf", gaf Den Haan aan.


HSSC'61 zet goede reeks voort

hei- en boeicop • HSSC '61 blijft de goede reeks voorlopig voortzetten door Jonathan met 2-1 huiswaarts te sturen. "Al zag het er in de eerste helft niet naar uit hoor", klonk het bij trainer Gerrit Molenaar. De gastheren waren niet scherp en hadden geen controle op het middenveld. Bij rust stond het daardoor 0-1. "Ik heb vervolgens Jan Donker erin gebracht waardoor we grip kregen op het middenveld en bovenal leverde dat meer energie op. We trokken in de tweede helft de wedstrijd terecht naar ons toe." Arwin van Soest en Floris Kool zorgden voor de doelpunten.


Arkel loopt uit

arkel • Arkel had geen kind aan Zuilichem en stuurde de Gelderlanders met een 4-0 nederlaag huiswaarts. "We hebben de wedstrijd volledig gecontroleerd", vond Richard Smaal. Bovendien mocht de trainer vaststellen dat Unitas twee punten liet liggen. De koploper kwam enigszins gelukkig op voorsprong. Door een misverstand bij Zuilichem kon Corné van Horik de 1-0 in het lege doel leggen. De goalgetter volmaakte na rust met twee treffers zijn hattrick. Aanvoerder Remie Schuurman zorgde voor de eindstand.


Lekvogels van 0-2 naar 3-2 zege

utrecht • Lekvogels keek met de rust bij HMS tegen een 0-2 achterstand aan meer wist dit om te buigen in een 3-2 zege. "Ja, we moesten even bijspijkeren in de rust", vertelde trainer Raymond Sponselee. Hij vond dat zijn ploeg de gehele wedstrijd wel de betere was geweest, maar deze liep in de eerste helft tegen drie scherpe counters aan. Bij twee daarvan was het raak. "We hebben wat omzettingen gedaan en dat pakte goed uit." Jesse Kersbergen zorgde voor de aansluitingstreffer. De doelman van HMS vertrok met rood van het veld, maar de strafschop die volgde werd gemist door Robin Bikker. Kersbergen scoorde alsnog de gelijkmaker, waarna Ralf van Klij tien minuten voor tijd de winnende verzorgde.


Schelluinen opnieuw gelijk

zwijndrecht • Het werd geen vrolijke Pasen voor Schelluinen. "We lieten tegen ZBC'97 kansen onbenut, waaronder een door Laurens Lingen gemiste penalty. Met een 0-1 voorsprong hadden we het ons makkelijker kunnen maken, maar het werd - gelijk het weer - een druilerig gelijkspel", aldus trainer Philip den Haan. "Net als zaterdag hadden we ook maandag moeten winnen. Met vier extra punten sta je op plek vijf en je neemt afstand. Dat zou mijn ploeg vertrouwen geven, maar deze twee punten zijn een echte domper."