Kindermusical 'Jezus leeft!'

langerak • Op vrijdagavond 6 april voeren de kinderen van Musica4Kids kinderkoor uit Langerak een musical op onder het thema 'Jezus leeft!'. Het gaat om een muziekstuk van van ruim zestig minuten, gespeeld, gezongen en gedanst door en voor kinderen.
De aanwezigen beleven het verhaal van Pasen door de ogen van negentien Joodse kinderen uit het stadje Bethanië. Zij beleven, vooral door de dingen die ze horen, het verhaal van Jezus vanaf de intocht in Jeruzalem tot aan de uitzending van de discipelen. De musical speelt zich af op de speelplek van de kinderen. De uitvoering vindt plaats om 19.00 uur in de Koningskerk in Langerak (Julianastraat 88), 18.40 uur gaan de deuren open. De toegang bedraagt 2,50 euro inclusief koffie, thee, limonade na afloop. Musica4kids kinderkoor zingt op projectbasis, het volgende project 'Vertel nog eens' start 7 mei. Aanmelden via info@musicaconspirito.nl.


AH Buitendag in Oud-Alblas

oud-alblas • De familie Heikoop in Oud-Alblas zet de deuren van hun boerderij aan de Heiweg 1 tijdens de AB Buitendag, op maandag 2 april, van 11.00 tot 16.00 uur open voor bezoekers.
Er worden rondleidingen gegeven op de boerderij. De koeien worden gemolken door twee melkrobots. Er worden voor de kinderen activiteiten gehouden. Er is een springkussen, en komt een ballonkunstenaar, kinderen kunnen zich laten schminken, er is een speurtocht voor jonge kinderen en een boerderijkwis voor de grotere kinderen. Je kunt een fotoshoot in het hooi maken en er zijn volop dieren. Er zijn kraampjes waar mensen kaas, noten, diverse soorten bakmeel kunnen kopen voor het goede doel ( BIG Bouwen in Ghana). Ook zijn er diverse raadspellen met prijzen.


Evangelisatieweken in Oud-Alblas

oud-alblas • De evangelisatiecommissie in Oud-Alblas houdt tijdens de evangelisatieweken diverse activiteiten. Het thema is 'Hij leeft!'. Op zaterdag 7 april is er de musical 'Hij leeft!' in dorpshuis De Beemd, uitgevoerd door kinderkoor De Krekels en De Wingerdknopjes. Aanvang 19.00 uur. In verenigingsgebouw Beréa is er woensdag 11 april van 13.30 tot 15.30 uur een kindermiddag. Voor mannen is er vrijdag 13 april in Beréa een avond. Aanvang 18.00 uur.
Zaterdag 14 april is er in de hervormde kerk een evangelisatieavond met het koor Eensgezindheid en projectzangers. Aanvang 19.30 uur. Een dag later is er vanaf 9.30 uur de Welkomdienst. Op maandag 16 april is er een creatieve vrouwenavond in Beréa. Aanvang 19.15 uur. Op vrijdag 20 april is er een tienertreffen: vanaf 16.30 uur groep 7/8, 18.00 uur klas 1/2, 18.30 uur klas 3/4 in Beréa. Als laatste is er zaterdag 21 april een jongerenavond voor 16-plussers, vanaf 17.30 uur in Beréa. Opgave voor de mannenavond tot 31 maart (jdewaal@dewaal-vers.nl), voor de vrouwenavond tot 7 april (gertencoravanmuijlwijk@hotmail.com).


Mooie bedragen Vriendenloterij

regio • Drie clubs uit de regio krijgen extra geld in het laatje dankzij een actieve achterban, die meegedaan heeft aan de Vriendenloterij. De helft van ieder lot dat zij kochten, ging naar de clubkas van hun vereniging. Dit leverde SteDoCo 7765 euro op, asv Arkel 2940 en vv Lexmond 6210 euro.