Reitsma assistent van De Ruijter

groot-ammers • VC WIK heeft de technische staf van de herenselectie voor volgend seizoen rond. Michiel de Ruijter heeft bijgetekend als hoofdcoach en zal worden geassisteerd door Remco Reitsma, de huidige trainer van VC WIK VR1. Het tweede mannenteam komt onder de hoede van Esther Brands. Zij is nu assistent-coach bij dames 1, maar haar roots als trainer-coach liggen in het herenvolleybal. De tweede training van heren 2 zal door Remco Reitsma worden verzorgd.


Boot niet in problemen

giessenburg • In de 24e schaakronde van SC De Giessen en Linge kwam Henk Boot niet in de problemen tegen Eddy Korevaar, die in een betere stelling een lelijke misrekening maakte.

Uitslagen: Henk Boot-Eddy Korevaar 1-0, Henk v.d. Hoek-Tim Schakel 0-1, Tony Else-Hans Karelse 0-1, Bram Capelle-Louis Rutgers 0.5-0.5, Jeroen Brandsma-André van Wingerden 1-0, Bert van Geldere-Rob van Driel 1-0, Mark Couwenberg-Bert van Hees 0-1, Henk van Houwelingen-Bert den Boer 0-1, Wim Deurloo-Johan v.d. Heijde 1-0, Gijs Bos-Ton Lodder 0-1.


Jaco Vonk naar halve finale

giessenburg • Dankzij een overwinning op Arjan Uittenbogaard heeft Jaco Vonk zich geplaatst voor de halve finale van het bekertoernooi van SC De Giessen en Linge. In de halve finale speelt Vonk tegen Henk van der Hoek. Tim Schakel treft in de andere halve eindstrijd Eddy Korevaar.


Gelijkspel Lekpongers

ameide • Lekpongers sleepte een gelijkspel uit het vuur tegen mededegradatiekandidaat Alexandria'66 6. Henk de Gans behaalde twee punten en Matthijs Melkert en Erik de Muinck beiden één. Ook het dubbelspel werd gewonnen. Lekpongers blijft door dit resultaat zicht houden op handhaving in de tweede klasse.


Fors verlies HTV

hoornaar • HTV leed een gevoelige 5-0 nederlaag tegen rodelantaarndrager Shot 3. De Hoornaarse tafeltennissers zullen hierdoor in het restant alle zeilen moeten bijzetten om weg te blijven van de onderste twee (degradatie)plekken.


VVAC VR1 met moeite langs SV Noordeloos

ottoland • VVAC VR1 won de derby tegen SV Noordeloos moeizaam met 3-1. Na een 0-1 achterstand was het inbrengen van Marlies Terlouw de kentering in de wedstrijd. Eline Dekker, Marlies Terlouw en Daniëlle de Ruijter stelden de Ottolandse zege veilig.


Simply Green niet in finale

assen • De derde indoorwedstrijd van 2018 leverde Simply Green geen finaleplaats op. De 65,48 meter in de zeer onstuimige kwalificatierun bleek onvoldoende. Erik Peeters won de finale met een afstand van 105.77 meter. De eerste wedstrijd van de reguliere competitie is op Koningsdag in Wekerom.