Spektakelstuk eindigt in 3-3

nieuw-lekkerland • "Een heerlijke wedstrijd met het publiek als grote winnaar". Nieuw-Lekkerland trainer Ronald Hulsbosch had genoten van de subtopconfrontatie tussen zijn elftal en dat van Heinenoord. Het werd uiteindelijk 3-3 op sportpark Excelsior. Lekkerland kwam al na vier minuten op achterstand, maar maakte snel gelijk via Tonnie Stok (zijn eerste competitiegoal voor de groenwitten). Jeroen Wolf zorgde voor 2-1, waarna de rust bij 2-2 aanbrak. Na de pauze nam Heinenoord opnieuw een voorsprong en koos de thuisclub voor een va banque-speelwijze om alsnog een remise uit het vuur te slepen. Dat lukte in de 73e minuut via een rollertje van Niels Brekelmans.

Pijnlijk thuisverlies voor Streefkerk

streefkerk • Streefkerk had het niet tegen Asperen. Het team van trainer Maarten van Gastelen speelde fut- en ideeënloos. Het resultaat: een pijnlijke 0-1 thuisnederlaag. "We speelden bagger", vatte Van Gastelen het optreden van zijn team kort en bondig samen. "Ik zag het eerlijk gezegd aankomen dat we het moeilijk zouden krijgen tegen Asperen, een tegenstander die ons sowieso niet erg ligt en ons dit seizoen al eerder drie punten afhandig maakte. Wij op onze beurt presteren de laatste weken moeizaam. Dat we steeds wél wisten te winnen camoufleerde die stroefheid. En vandaag ging het dan echt mis." De gasten kwamen in de 25e minuut op voorsprong door zwak verdedigend werk van Streefkerk, dat daarna nauwelijks een vuist wist te maken.

De Alblas wordt weggeblazen

dordrecht • De Alblas werd zaterdag weggeblazen door kampioenskandidaat EBOH (5-1). Jordi de Boer scoorde de enige treffer voor de Oud-Alblassers (3-1). Hij miste daarna een strafschop. EBOH maakte duidelijk dat het nog altijd kampioenskandidaat is. De Alblas heeft die hoop al opgegeven.