• Gerarda van den Bosch van Unique Body Care & Welness.
• Gerarda van den Bosch van Unique Body Care & Welness. Foto: Bert Bons

Nieuw: Unique Body Care & Wellness

hoogblokland • Aan de Bazeldijk 8 in Hoogblokland is sinds kort Unique Body Care & Wellness gevestigd.

Gerarda van den Bosch, eigenaresse van het unieke UBC-concept van Unique Body Care & Welness startte precies achttien jaar geleden haar eerste gespecialiseerde afslanksalon In Nieuwegein. Van oorsprong is zij verpleegkundige en ontwikkelde met haar medische achtergrond een concept, gebaseerd op de werking van het menselijk lichaam, waarmee op een gezonde manier gewichtsverlies kan worden bereikt en behouden.

De basis van het concept is nog steeds het medische spierstimulatiesysteem (EMS), oorspronkelijk ontwikkeld voor behandeling van MS patiënten. De Brits medisch wetenschapper die dit systeem ontwikkelde was in de jaren zestig van de vorige eeuw ook betrokken bij de ontwikkeling van de pacemaker. Het spierstimulatiesysteem zorgt voor een betere doorbloeding, versterking van de spieren en versteviging van de huid. Daarnaast bevordert de behandeling lokaal afvallen op drie tot vier gebieden tegelijkertijd.

Gerarda praat enthousiast over haar concept: "In de loop van de jaren heb ik op basis van mijn ervaring het concept steeds verder uitgebreid en verbeterd. Zo is er ongeveer negen jaar geleden nog een medisch systeem bijgekomen waarmee het lymfevatenstelsel kan worden behandeld. Goed werkende lymfevaten dragen bij aan verbetering van de verbranding en de afvoer van afval- en giftige stoffen.
UBC heeft ook een voedingslijn voor klanten die dit graag willen, maar ook een eigen systeem, waarmee weekmenu's voor klanten kunnen worden samengesteld."


De dieetadvisering kan door de UBC diëtiste gedaan worden en wordt voor 100% vergoed tot drie uur per jaar vanuit de basisverzekering. Kortom de klant staat bij ons ook hierin centraal.

Inloopavonden

Voor mensen die nieuwsgierig zijn naar wat UBC nog meer te bieden heeft, wordt er iedere dinsdag een vrijblijvende inloopavond gehouden. Belangstellenden zijn tussen 18.00 uur en 20.00 uur welkom aan de Bazeldijk 8 te Hoogblokland. Alle vragen op het gebied van voeding en de behandelingen kunnen dan gesteld worden.

Vanwege de opening van de salon krijgen nieuwe klanten nu twaalf behandelingen van het medische spiersimulatiesysteem voor de prijs van tien.

Voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek op een ander moment, kan gebeld worden met 088-7070170 of 06-14138986.

q www.uniquebody.care