Koperen Knop op Tweede Paasdag

hardinxveld-giessendam • Museum De Koperen Knop aan de Binnendams 6 in Hardinxveld-Giessendam is op Tweede Paasdag, maandag 2 april, open van een tot vijf uur. U bent er dan van harte welkom, voor de expositie Rond de Kraal, voor de paasaccenten in het voorhuis of om ge-zellig met elkaar te genieten in het museumcafé.

Tussen de antieke voorwerpen die in het voorhuis regelmatig te zien zijn, treft u tot en met de paas-dagen antieke voorwerpen aan die iets te maken hebben met Pasen. Ook vindt u er kunstvoorwerpen rondom het thema Pasen, van beeldend kunstenares Marleen Modderkolk uit Ottoland. De kunst-voorwerpen zijn te koop. In de museumwinkel zijn leuke cadeaus, kaarten en boeken te vinden.
De expositieruimte is gevuld met een schitterende collectie kralen. Deze collectie is door De Koperen Knop ter gelegenheid van de expositie samengesteld uit kunstvoorwerpen van professionele en se-miprofessionele beeldend kunstenaars en uit collecties van bekende musea. Veel van de kunstvoorwerpen zijn te koop.