Fien & Teun in het theater

papendrecht • De boer en boerin van de Avonturenboerderij, de vrolijke Fien en Teun, krijgen het druk. Ze zijn niet alleen te zien op hun eigen boerderij in Groot-Ammers, maar ook in theater De Willem in Papendrecht.

Op zaterdag 31 maart verzorgen ze in het Papendrechtse theater de muzikale en interactieve familievoorstelling 'Feest op de boerderij!' Deze voorstelling begint om 14.30 uur.

Rosa de Koe

In 'Feest op de boerderij!' beleven Fien en Teun avonturen op de boerderij met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, zal de rol van vertelster vertolken. Samen met Fien en Teun leert ze de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.

Van Hoorne Entertainment belooft een voorstelling vol humor die geschikt is voor kinderen vanaf twee jaar. Voor en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de Boerderij Experience in de foyer van het theater. Hier ontdekken ze spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Na afloop komen Fien en Teun naar de foyer voor een foto. Kinderen die dat willen, kunnen zich zelfs laten knuffelen door het duo.

Entreekaarten

Kaarten kosten 15 euro. Voor meer informatie of kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl of 078-6411421. Meer informatie over de voorstelling is ook te vinden op www.VanHoorne.com/FienenTeun.