Streefkerk zonder 'papa' Van Vugt naar zege

streefkerk • Streefkerk blijft lekker meedoen in de strijd om de titel in de derde klasse C. Leerdam Sport '55 werd met 4-1 verslagen. Voorafgaand aan het duel met de laagvlieger kreeg Van Gastelen te maken met een 'blije afzegging' van zijn topscorer Andy van Vugt. "Andy is vader geworden van een prachtige dochter", aldus de coach. "Prachtig nieuws!" De gezinsuitbreiding in huize van Vugt betekende wél dat Van Gastelen moest schuiven met zijn opstelling. Toen de gasten vervolgens op 0-1 kwamen leek het er even op dat Streefkerk een lastige middag tegemoet ging. Echter nog voor rust waren de problemen verdwenen dankzij doelpunten van Christiaan de Jong en Lennert de Vries. Na de pauze hield Streefkerk zijn dominantie keurig intact en zorgde Joey van der Vlist met twee goals voor de 4-1 eindstand. Omdat ook concurrent EBOH won blijft het ongemeen spannend in de top van 3C.


Lekpongers heeft het in eigen hand

ameide • Lekpongers heeft handhaving in eigen hand. De nederlaag tegen het Alphense ATTC werd namelijk beperkt gehouden (6-4). Henk de Gans was met drie punten weer goed in vorm. Erik de Muinck zorgde voor het vierde Termeise punt.


HTV klopt koploper

hoornaar • HTV leverde een prima prestatie door koploper Dordrecht 4 met 3-2 te verslaan. Bas Klop en Kees Bresser wonnen beiden een enkelpartij en samen -in vierde spannende games- ook het dubbelspel.


Kelvin v.d. Dool vijftiende

groningen • Wielrenner Kelvin van den Dool (Hoogblokland) is zondag vijftiende geworden in de door Rick Ottema gewonnen Ronde van Groningen.