Workshop armbandjes haken

hoornaar • De Lange Wei houdt dinsdag 20 maart in locatie De Zes Molens in Hoornaar een workshop kralen armbandjes haken. De creatieve workshop is van 10.30 tot 12.30 uur in het restaurant. Er is keuze uit verschillende kleuren. De kosten voor de workshop bedragen 10 euro, inclusief koffie of thee met iets lekkers. Men kan blijven lunchen voor 17,50 euro.


Paaseitjesactie tennisvereniging

streefkerk • Op vrijdag 16 maart wordt er door de jeugdcommissie van Tennisvereniging Streveland net als vorig jaar een paaseitjesactie georganiseerd. De jeugdleden zullen zowel 's middags als 's avonds huis aan huis paaseitjes verkopen in Streefkerk. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan onder andere extra activiteiten voor de jeugdleden.


Dorpsraad houdt schoonmaakactie

giessenburg • De Dorpsraad van Giessenburg organiseert op zaterdag 24 maart 'Giessenburg Schoon'.
De start is vanuit de Dorpskamer op het Tilplein. Van 08.30 tot 09.00 uur is er inloop en natuurlijk staat de koffie/thee/fris met koeken klaar. Daarna worden de wijken ingedeeld en gaan de vrijwilligers aan de slag. Om 11.00 uur komt iedereen weer bij elkaar op het Tilplein, daar staat dan voor iedereen een kopje soep klaar. Materiaal en andere benodigdheden worden ter beschikking gesteld door Waardlanden. Ook de zwerfafval bus rijdt rond.
Voor inlichtingen en eventueel opgeven: dorpskamer@giessenburg.nl of 06-44798669.


Vintage kleding voor goede doelen

gorinchem • De verkoop en modeshow van de Soroptimistclub Merwekring is dit jaar op maandagavond 19 maart om 20.00 uur . Belangstellenden zijn welkom in theater De Nieuwe Doelen in Gorinchem. Toegangskaarten à 8 euro per stuk zijn op de avond zelf verkrijgbaar bij de entree van De Nieuwe Doelen, Haarstraat 64 in Gorinchem. Goede doelen zijn Humanitas en Stichting Mukomeze in Oost-Afrika.