Reflexxion zingt tijdens dienst

giessenburg • Tijdens de 'Kom en zing mee'-dienst in de Maranathakerk in Giessenburg zingt gospelkoor Reflexxion. Gezonden worden de liederen die de gemeente onlangs heeft aangeboden. Oud-predikant Rein Bos gaat voor. Hij brengt het evangelie gebaseerd op de gezongen liederen. Ook zingt Reflexxion eigen repertoire. De aanvang is 9.30 uur.


Toneelstuk CPJ 'Tel uit je winst!'

alblasserwaard • CPJ Zuid West brengt in maart toneelstuk 'Tel uit je winst!' op de planken. Twee koffertjes zorgen voor hilarisch veel verwarring. Waar Harry probeert om zich uit de situatie te redden, raakt hij van de ene smoes in de andere verstrikt. De uitvoeringen zijn 16 maart in Streefkerk, 17 maart in Bleskensgraaf en 23 en 24 maart in Oud-Alblas. De toneelspelers zijn Tiemen den Uil, Chinouk van Genderen, Lynn Bijkerk, Arno Blok, Gerwin van Muijlwijk, Geert den Ouden, Marita Mets en Julian Stijsiger. Aanvang 19.45 uur, zaal open om 19.15 uur. Entree 8 euro. Kinderen tot en met 14 jaar en leden 4 euro.


Herhaling reanimatiecursus

hoornaar • PhysioFit organiseert in samenwerking met de stichting reanimatie Alblasserwaard op woensdag 4 april van 13.30 tot 15.30 uur een herhalingscursus reanimatie in de groepsleszaal. De cursus is bedoeld voor mensen die al een basiscursus reanimatie hebben gevolgd. Deze cursus zal gegeven worden door reanimatie-instructrice Conny Tussenbroek. Na afloop krijgen de deelnemers een aantekening op het eerder behaalde certificaat. Tevens wordt de AED ook bij de cursus gedemonstreerd.

Kosten hiervan zijn: 6 euro voor leden en niet leden 10 euro. Betaling vind plaats tijdens de cursus. Er kan contant of per pin worden afgerekend. Opgeven kan via info@physiofit.nl of 0183-581578.


Kinderkledingbeurs

brandwijk • Op De Overstap aan de Kerkweg 10 in Brandwijk wordt op vrijdagavond 23 maart van 18.00 tot 21.00 uur een kinderkledingbeurs gehouden, met een verkoop van gebruikte zomer kinderkleding in de maten 80 tot en met S. De opbrengst is voor Het Speeldek van het Ronald McDonaldhuis van het Erasmus MC/Sophia.
Kleding kan ingeleverd worden bij Yvonne Demper aan de Beatrixstraat 21 in Brandwijk of bij Eveliene Hoogendoorn aan de Ocker Repelaerstraat 4a te Molenaarsgraaf. De indiener ontvangt 50 procent van de opbrengst van de verkochte kleding. Overgebleven kleding kan weer opgehaald worden of gaat naar een goed doel. Voor meer informatie: 0184-642222. Op zaterdag 24 maart van 09.00 tot 11.00 uur is er uitverkoop. Dan is de overgebleven voor de halve prijs.


Parkinson Café

gorinchem • In Woonzorgcentrum De Bannehof, Voermanstraat 169, Gorinchem wordt op woensdag 21 maart vanaf 19.30 uur weer een Parkinson Café gehouden. Spreker Patrick Konings van Stichting Maison Patrick zal het gaan hebben over Respijtzorg (helpt de mantelzorger). De toegang is gratis, voor meer informatie of aanmelding: parkinsoncafegorinchem@gmail.com of 0183-601684. Koffie of thee kosten een euro.