• De betrokkenen bij de samenwerking met Scharzkopf.
• De betrokkenen bij de samenwerking met Scharzkopf.

Schwarzkopf voor 20 kapperszaken

regio • Teus Brand, directeur en eigenaar van Hairview International B.V. en Stefan Boonekamp, directeur en eigenaar van Happy Hair Service, zijn een samenwerking met Schwarzkopf Professional aangegaan.

Vanaf maart zullen de zeven salons van Salon Modern en dertien salons van Europa Hairstyling met de kleur-, care- en stylingsproducten van Schwarzkopf Professional gaan werken. Beide salonformules leveren topkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs, waarbij het streven is om de beste salon in de regio te zijn. Belangrijke partner van Salon Modern & Europa Hairstyling is Happy Hair Service, een kappersgroothandel.

Teus Brand komt uit een bekende kappersfamilie en is de vijfde generatie kapper in zijn familie. Naast zijn activiteiten binnen zijn kapsalons is Teus voorzitter van de bestuurs-adviescommisie onderwijs van de ANKO, landelijk examinator en lid van de Visavi onderwijscommissie brancheplatform kappers.

Op de vraag waarom Teus met zijn salons voor Schwarzkopf Professional gekozen heeft antwoordt hij: "Ik voelde mij direct zeer welkom bij Schwarzkopf Professional. Zij maakten een goed zakelijk voorstel en daarbij was het plan van aanpak voor de educatie zeer professioneel. Onze medewerkers worden van A tot Z getraind om perfect met de kleurproducten te kunnen werken, zodat onze klanten verzekerd zijn van het mooiste eindresultaat."

Zonnestudio

Nieuw in de regio is Zonnestudio Nieuwpoort, gevestigd in Salon Modern Nieuwpoort. Er is volgens Salon Modern in de directe regio geen professionele zonnestudio aanwezig en daarom men dit dit 'gat' opvullen met een professionele zonnebank. Salon Modern biedt naast losse tarieven, 5 en 10 rittenkaarten aan en hebben beschermende en verzorgende crèmes in het assortiment. De zonnestudio is geopend tijdens de openingstijden van de kapsalon. Een afspraak maken kan via 0184-601368.

q www.salonmodern.nl