• De filmroadtrip voert naar een geheime locatie.
• De filmroadtrip voert naar een geheime locatie. Foto: aangeleverd

Filmfestival verrast met filmroadtrip

alblasserwaard • Het Internationaal Film Festival Gorinchem (IFFG) kent vrijdag 23 maart zijn volgende pop-up evenement: een filmroadtrip naar een geheime locatie.

In aanloop van het festival, dat plaatsvindt van vrijdag 13 tot en met maandag 16 april, verrast het IFFG in samenwerking met Verschoor Reizen zijn bezoekers met een heuse filmroadtrip. Bezoekers stappen om 19.30 uur op de bus in Gorinchem en rijden naar een geheime locatie waar onder het genot van een hapje en drankje wordt genoten van een film. Ook de film blijft nog even geheim. 'Durft u het aan om op de bus te stappen en u te laten verrassen door een indrukwekkende film?' meldt de organisatie in een persbericht. 'Mis deze bus dan niet!' Meer informatie over het festival en reserveringen voor de filmroadtrip is te vinden op www.iffg.nl of de Facebookpagina van het Internationaal Film Festival Gorinchem.

Het IFFG vindt dit jaar plaats van vrijdag 13 tot en met maandag 16 april. Het filmfestival kende vorig jaar zijn eerste editie. 'We zijn verheugd te melden dat er dit jaar maar liefst achttien films worden gedraaid op drie verschillende locaties: Theater Vijfzinnen, Theater 't Pand en Theater Peeriscoop. Ook worden er weel verschillende bijzondere filmgasten ontvangen.'

Schoolvoorstellingen

Voor het filmaanbod en de reservering van kaarten voor de overige dagen kan men terecht op de website www.iffg.nl. Op maandag 16 april ontvangt het IFFG scholen voor de schoolvoorstellingen. Het exacte filmprogramma wordt binnenkort bekend gemaakt.