Actie bij Coop voor de Voedselbank

ameide • De gezamenlijke kerken van Ameide en Tienhoven houden zaterdag 17 maart de jaarlijkse actie voor de Voedselbank. Van 08.00 tot 14.00 uur heeft men de mogelijkheid om boodschappen in te leveren bij de Coop.


Het Regthuys zoekt verzamelaars

giessenburg • Museum Het Reghthuys in Giessenburg is op zoek naar verzamelingen. Na de expositie over 'Water in de Waard', die tot 28 april duurt, krijgen verzamelaars de kans om in het museum hun verzameling te tonen.
Tot op heden zijn er al een aantal leuke verzamelingen aangemeld, maar er is nog ruimschoots plaats voor nog meer leuke of bijzondere verzamelingen. Mensen die een verzameling hebben, kunnen contact opnemen met het museum. Dit kan via de mail info@museumhetreghthuys.nl of telefonisch via 0184-651577.


Salon Present over brein in beweging

groot-ammers • Salon Present organiseert op woensdag 21 maart in de Hof van Ammers aan de Bernhardstraat 15 in Groot-Ammers een avond met het thema: 'Hoe zet je het brein in beweging?'. Constance Vrijhof, Oefentherapeut Mensendieck en RGM therapeut uit Leerdam zal dit onderwerp inleiden. Ronnie Gardiner heeft een gestructureerde methode ontwikkeld, waarbij het ritme van de muziek wordt ingezet om beweging, spraak, concentratie, geheugen en coördinatie te stimuleren.

Het belooft een avond te worden waar theorie en praktijk elkaar afwisselen. De avond begint om 19.00 uur met inloop en om 19.30 uur zal het programma starten.