Informatieavond 37e Gondelvaart

giessen-oudekerk • Oranjevereniging Giessen-Oudekerk organiseert op zaterdag 8 september de 37e Gondelvaart. Ook zijn van 5 tot en met 10 (met uitzondeing van zondag 9) september alle wegen rondom het Gondelvaartparcours verlicht.
Op donderdag 15 maart wordt een informatieavond gehouden in café-restaurant Olt-Ghiessen. Op deze avond kunnen potentiële deelnemers zich voor de Gondelvaart aanmelden en de eventueel benodigde bak en aggregaat bestellen. De infoavond begint om 20.00 uur. Voor meer informatie: www.gondelvaart.nl.


Schuurverkoop Bleskensgraaf

bleskensgraaf • De Werkgroep Hulp Oost-Europa Bleskensgraaf houdt op zaterdag 17 maart een schuurverkoop. De opbrengst gaat naar de Romaschool in Szernye, Oekraïne. Men kan terecht voor tweedehands spullen, speelgoed, jam, honing, cadeautjes, souvenirs uit Oekraïne en fotokaarten. De verkoop duurt van 09.30 tot 12.30 uur en vindt plaats op het adres Hofwegen 50. Voor meer informatie: www.hoebleskensgraaf.nl.


Kringloopwinkel houdt boekenmarkt

goudriaan • De kringloopwinkel van Graafstroom houdt op zaterdag 3 maart weer een boekenmarkt. Overtollige boeken worden voor een kleine prijs aangeboden, namelijk drie boeken voor 1 euro. Deze boeken worden in de tent naast de winkel aangeboden. Boven in de winkel gelden de prijzen die in de boeken staan. Het adres van de winkel is De Hoogt 1b in Goudriaan. De winkel is deze dag geopend van 13.00 uur tot 16.30 uur. Meer informatie over de kringloopwinkel van Graafstroom is te vinden op facebook.