Schaatsmiddag Sint Moritz

giessen-oudekerk • IJsclub Sint Moritz uit Giessen-Oudekerk organiseert op zaterdag 10 maart een schaatsmiddag op de kunstijsbaan in Breda.

Leden mogen gratis mee. Niet leden tot en met twaalf jaar betalen 5 euro en ouderen 10 euro. Het vertrek is om 12.30 vanaf het Groenplein in Giessen-Oudekerk, om 12.45 uur vanaf het ijsclubterrein aan de Binnendamseweg en om 13.00 uur bij de bushalte van het NS-station van Hardinxveld-Giessendam. Rond half 16.30 uur zal er weer worden vertrokken vanuit Breda. Aanmelden kan tot en met woensdag 7 maart, bij voorkeur via ijsclub.sintmoritz@concepts.nl of telefonisch bij de bestuursleden A. de Bruin (0184-652419) of A. van Hemert (0184-653119/06-23656253).


Boelmarktloods weer open

meerkerk • De boelmarktloods aan de Energieweg 3 in Meerkerk is op zaterdag 3 maart is de boelmarktloods weer open. Van 09.30 tot 11.30 uur kunnen boelmarktspullen ingeleverd worden op de nieuwe locatie op het Industrieterrein; in de loodsen M en N aan de Energieweg 3. Belangstellenden zijn ook welkom om weer lekker te snuffelen in de boeken, de decoratieartikelen, elektronica en meubeltjes. Alleen genieten van een kopje koffie of thee is ook goed.


Thuiszorgteam opent deuren

nieuw-lekkerland • Het Thuiszorgteam van Present houdt op zaterdag 10 maart van 14.00 uur tot 16.00 uur een Open Middag.

Geïnteresseerden zijn welkom om een kijkje te nemen in het kantoor van het Thuiszorgteam in het gebouw van Philadelphia de Haven aan de Tjalkstraat 2 in Nieuw-Lekkerland.

De medewerkers van Present vertellen graag meer over de mogelijkheden van Thuiszorg van Present in Kinderdijk, Oud-Alblas, Nieuw-Lekkerland en Alblasserdam. Ook kan informatie worden verkregen over werken en leren bij Present.
Er staat er een hapje en een drankje klaar, er kan bloeddruk worden gemeten en voor de kleinsten is er een grabbelton. Iedereen kan vanaf 14.00 uur gewoon binnenlopen, de deuren staan open.

Voor meer informatie kan gebeld worden met het Thuiszorgteam: 06-46596622.


Informatieavond over CPO-project

hoogblokland • Dorpsberaad Hoogblokland zet zich al geruime tijd in om de nieuwbouw van woningen in het dorp mogelijk te maken. Met de bouw van de nieuwe multifunctionele accommodatie ontstaat er ruimte voor woningbouw op de plek van de voormalige OBS in Hoogblokland.

De gemeente onderzoekt de mogelijkheid om dit via het principe van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) uit te voeren. Dit biedt deelnemers van de te vormen CPO-groep een unieke mogelijkheid om samen hun woondroom te realiseren.

Dit is voor het Dorpsberaad aanleiding om een informatieavond te organiseren. Iedereen die interesse heeft om deel te nemen aan het CPO-project is welkom op donderdag 8 maart om 20.00 uur in de Dorpskamer van Hoogblokland.