SV Noordeloos hard onderuit

meteren • SV Noordeloos verloor met liefst 5-1 van MVV '58. Tot aan de rust ging het nog aardig voor de mannen van trainer Laurens Gerlich. Het gelijk op in Meteren en via een eigen doelpunt kwamen de bezoekers op voorsprong. Daarop volgden drie dotten van kansen om de marge te verdubbelen, maar met de rust bleef het bij 0-1. Daarna stroopte MVV '58 de mouwen op. "We werden op alle fronten afgetroefd en deze uitslag is niet meer dan terecht", erkende Gerlich. "We durfden niet meer van achteruit op te bouwen en verloren vrijwel alle duels. Doodzonde. We weten dat we meer in huis hebben dan wat we vandaag hebben laten zien."


Sv Meerkerk pakt welverdiend punt

papendrecht • Met dank aan uitstekend keeperswerk van Wilco den Tuinder, hield Sv Meerkerk een knap punt over aan de confrontatie met Drechtstreek. Gescoord werd er niet op het egale natuurgras van sportpark Oostpolder en dus eindigde de wedstrijd zoals begonnen in 0-0.

"Ik ben tevreden met elk punt en zeer zeker met dit punt", aldus Sv Meerkerk-trainer Michel de Raad. In de eerste helft had de gastheer de beste kansen, maar Wilco den Tuinder stond zijn mannetje. "Na rust speelden we nog compacter en mogelijk nog gedisciplineerder. Youri van Blanken, prima spelend, stond in de 55e minuut oog in oog met de doelman van Drechtstreek. Maar die redde knap. Door dit punt stijgen we weer een plekje op de ranglijst."