HSSC'61 wint opnieuw

hei- en boeicop • En weer boekte HSSC'61 een overwinning, nu dolf OSM'75 uit Maarssen het onderspit. "De vierde overwinning op rij", glimlachte HSSC'61-trainer Gerrit Molenaar. "We kenden een heel sterk begin en beloonden onszelf met twee vroege goals van Arwin van Soest en Floris Kool. Daarna verzuimden we de wedstrijd dood te maken door de derde treffer niet te scoren." OSM'75, vorige week nog te sterk voor runner-up SV Lopik, scoorde wel en toen kwam de thuisploeg in de problemen. "Het was hun verdienste, maar onnodig." Molenaar haalde na de 3-1 van Van Soest opgelucht adem. "De afgelopen wedstrijden is de teamfunctionaliteit ontzettend toegenomen. Met de punt naar achter presteren we uitstekend en staan we inmiddels in de top-5. Dat smaakt naar meer..."


Droevig spel Groot-Ammers

meteren • In de eerste helft was er niets aan de hand. Groot-Ammers stond halverwege met 0-1 voor en de tegenstander met 10 man. Maar in deel twee was het over en uit. Sterker nog, MVV'58 maakte gelijk en had zelfs kans op meer. "Het bleef gelukkig 1-1, maar het was droevig met een vette 'd' en daarmee is alles gezegd", aldus assistent-trainer Edwin de Leeuw van Groot-Ammers, die Floris Renes vanaf elf meter de score zag openen. "In de tweede helft kwamen we nauwelijks over de middellijn. Dramatisch, om nog maar een woord met een 'd' te gebruiken."


Weer winst SteDoCo

hoornaar • Aan de Groeneweg boekte SteDoCo een reguliere overwinning, dit keer werd het voor de Alblasserwaarders altijd lastige Smitshoek met 3-1 verslagen. Een sterk SteDoCo kwam halverwege de eerste helft op voorsprong. Een inzet van Renzy Barradas wist de Barendrechtse keeper nog te keren, maar op de inzet van de naar Heinenoord vertrekkende Jordey van Dam was hij kansloos. Ook in de 70e minuut was Van Dam trefzeker en leek er geen vuiltje aan de Hoornaarse lucht te zijn. Maar zeven minuten later scoorde Smitshoek vanaf de penaltystip. In de slotfase maakte invaller Jay Jay Meierdres aan alle twijfel een einde; 3-1.


VVAC speelt Spijk in laatste halfuur stuk

ottoland • Uiteindelijk boekte VVAC een ruime 4-0 overwinning, maar echt gemakkelijk ging het niet tegen SVS'65. "Een prima ploeg, die met een stukje strijd een lastige tegenstander is. Met veel beweging probeerden wij ze stuk te spelen en dat lukte pas in de tweede helft. Ik ben dan ook uitermate tevreden, vooral omdat het opnieuw een teamprestatie is", aldus VVAC-trainer Marten Boverhof. Hij doelde op de op de bank gestarte Bob van Oosterhout, die als invaller twee doelpunten achter zijn naam liet schrijven. Tom den Besten (eveneens 2x), die met de 1-0 de ban brak, maakte het kwartet vol.


Zevenklapper Peursum VR

giessenburg • Peursum VR1 consolideerde haar koppositie met een 0-7 overwinning op WNC en zag en passant de concurrentie punten verspelen. Heleen van der Meijden scoorde vier keer en heeft er in de competitie nu al 23 gemaakt. Jane Verbaan tekende voor de overige drie treffers.