Kort sportnieuws

Hsv 't Stekelbaarsje

arkel • Tijdens de viswedstrijd om de Theo van 't Verlaat Bokaal werd door de 29 deelnemers maar liefst ruim 100 kilo vis gevangen. Vakwinnaars: Jan de Vos (9404 gram), Mandy Swart (9300 gram), André van Vugt (2927 gram) en John Lubbers (2081 gram).


Fraaie zege Piet van Rees

brandwijk • De 88-jarige Piet van Rees verraste in de damcompetitie van De Kroonschijf met een fraaie overwinning op Arjen Kwakernaak. Arie van Genderen versloeg Dirk Kwakernaak en Harm Jan van Rees bleef ondanks een betere stand tegen Cees Kentie steken op remise.

Overige uitslagen: Johan Stuij-Martin Nederlof 1-1, Jeroen Schakel-Teus Stam 1-1, Gerjan de Vries-Cees van Wijk 2-0, Kees Brandwijk-Klaas de Keizer 2-0, Mari Dame-Ton Maasland 1-1.


ZH-kampioen

giessenburg • De Giessenburgse Lotte Dalessi (HC Giessenlanderij) is met manegepony Storm kampioen van Zuid-Holland in de klasse L1 dressuur geworden. De combinatie ma nu op 9 en 10 maart deelnemen aan de Hippiade (NK) in Ermelo.


Peursum haalt uit

giessenburg • Peursum VR1 haalde zaterdag met 10-2 uit tegen NEO'25. De Giessenburgse voetbalsters zijn in hun klasse nu de nieuwe koploper. De goals kwamen op naam van: Heleen van der Meijden (4x), Jane Verbaan (3x), Adrien van Vianen, Marlien Lammers en de pas 15-jarige invalster Ruth Versteeg.


Ruime zege HTV

hoornaar • HTV is de voorjaarscompetitie begonnen met een 4-1 zege op Gorkum 2. Bram van Dijk verloor in vijf games, maar verder gaven de Hoornaarse tafeltennissers niks weg.


Gelijkspel Lekpongers

ameide • In de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie speelde Lekpongers in Gouda met 5-5 gelijk tegen Vriendenschaar 7.