Inloopavond Orchis Uitvaartzorg

sliedrecht • Orchis Uitvaartzorg verzorgt op maandag 5 februari vanaf 19.30 uur de maandelijkse inloopavond in het rouwcentrum aan de Molendijk 69 in Sliedrecht.
Belangstellenden kunnen op deze avonden terecht met vragen over een uitvaart. Men mag dan ook vrijblijvend een kijkje nemen in het rouwcentrum, waar de koffie klaar staat. Ook als men ergens anders verzekerd bent, is men welkom op deze inloopavonden. Natuurlijk komt Orchis Uitvaartzorg ook vrijblijvend en kosteloos thuis om wensen te bespreken. Voor meer informatie: 0184-701200 of www.orchisuitvaartzorg.nl.


Amateurexposities

regio • Op vijf plaatsen in vier dorpen in de Alblasserwaard zijn de komende weken exposities te zien van amateurkunstenaars uit de regio. De vijf locaties bevinden zich in Streefkerk (twee locaties), Nieuw-Lekkerland, Ottoland en Bleskensgraaf. De exposities zijn ingericht door Goed Gezien – Goed Bekeken, vereniging voor amateurkunst.
Anja Hollaar uit Hardinxveld-Giessendam exposeert tot half april in 't Waellant aan de Ooievaar 10 in Nieuw-Lekkerland met haar aquarellen en olieverfschilderijen. Adri Stam exposeert tot half april in woon- en zorgcentrum Graafzicht aan de Burg. Dekkingstraat 1 te Bleskensgraaf. Hij heeft een liefde voor de Biesbosch. Margriet van Iperen exposeert tot half april impressionistische schilderijen in de Strevenaer in Streefkerk. Haar voorkeur gaat uit naar acryl, ook wel olieverf en aquarel. De onderwerpen zijn heel divers. Bezoek van deze expositie wordt in overleg gedaan. Coby de Booij exposeert tot half april in de Schaapskooi aan de A89 in Ottoland met haar aquarelschilderijen. Adriaan Versteeg heeft tot half maart schilderijen van landschappen en jaargetijden mogen onderbrengen in molen De Liefde aan de Nieuwe Veer 42 in Streefkerk.