Kaartavond TaLaNi

nieuwpoort • De maandelijkse kaartavond voor leden en donateurs van TaLaNi wordt gehouden op vrijdag 2 februari. Het klaverjassen en whisten begint om 20:00 uur, inschrijven vanaf 19:30 uur. Locatie: sportcomplex Poortzicht.


Bedrijventoernooi VC WIK

groot-ammers • Het Autofood Bedrijvenvolleybaltoernooi van VC WIK wordt donderdag 15 februari gehouden in sporthal De Reiger. Deelname van minimaal één vrouw per team is verplicht. Aanmelden kan via e-mail: henniedenboer@vcwik.nl. Het inschrijfgeld bedraagt 75,00 euro per team.


Goede prestaties schakers

giessenburg • Henk Boot, John Dessens en Louis Rutgers van SC De Giessen en Linge hebben afgelopen week met succes deelgenomen aan het Tata Steel schaaktoernooi. Boot en Rutgers werden gedeeld eerste in hun groep, Dessens pakte zelfs een ongedeelde eerste plaats.


Bekercompetitie Giessen en Linge

giessenburg • In de bekercompetitie van SC De Giessen en Linge werd gestreden om een plek in de kwartfinales. Twee partijen worden later gespeeld.

Uitslagen: Jeroen Brandsma-Arjan Uittenbogaard 0-1, Eddy Korevaar-Tony Else 1-0, Louis Rutgers-Wim Rietveld 1-0, Tim Schakel-André van Wingerden 1-0, Wim Deurloo-Henk v.d. Hoek 0-1, Tijmen Schakel-Ton Lodder (0-1, reglementair).


Aron Romeijn 7e op NK-sprint

ottoland • Aron Romeijn is afgelopen weekend in Thialf zevende geworden op het NK-sprint, waar enkele toppers in de aanloop naar de Olympische Spelen ontbraken. Dai Dai Ntab pakte de titel, voor Hein Otterspeer en Thomas Krol.


Christiaan van Rees wint in België

hoogstraten • Daags na zijn bronzen plak op het NK heeft Christiaan van Rees een veldrit in het Belgische Hoogstraten gewonnen. De renner uit Groot-Ammers had een voorsprong van 50 meter op Mike Uyterhoeven. Samen domineerden ze de zware koers.