Slecht begin nekt Lekkerland

nieuw-lekkerland • Nieuw-Lekkerland keek lelijk op zijn neus in de beginfase tegen Oranje Wit. De wedstrijd was nog maar amper begonnen of de gasten stonden al met 0-2 voor. Na het wegzenden van één van de Oranje Wit-spelers bracht Wim de Jong de thuisclub op 1-2. Voor de gasten was dit het sein om 'in te zakken' en te loeren op de counter. Dat leidde tot de 1-3 van voormalig-Lekkerlander Damien Muller. Nadat Rick Lodder in de 80e minuut de 2-3 had aangetekend kreeg de thuisclub via Laurens Barnhoorn en Rick Lodder kansen op de gelijkmaker. De bal wilde er evenwel niet in.

Offday De Alblas tegen Vuren

oud-alblas • De Alblas deed slechte zaken in de strijd om de titel van de derde klasse C. Thuis tegen het bescheiden Vuren liet de ploeg van trainer Leo Dekker een complete offday én een 1-3 nederlaag noteren. Voor rust speelde De Alblas (dat onder meer Van den Berg, Heijkoop en Zuidgeest moest missen) nog redelijk. De rust brak aan met 1-1 (Job van Vliet scoorde voor de thuisclub). Na de pauze bakte De Alblas er niets meer van en counterde Vuren zich naar een dikverdiende zege.

Welkome zege voor De Zwerver

zwijndrecht • De Zwerver boekte een keurige, zakelijke 0-2 overwinning op ZBC'97. "Onze derde overwinning op rij én de derde achtereenvolgende keer dat we achterin de nul wisten te houden", toonde trainer Edward Knook zich tevreden. De goals vielen na rust Jort van Meerkerk zorgde voor de 0-1, waarna Gauthier Luwawa de marge verdubbelde.